facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bike Totaal Vlassak B.V. - Fietsenwinkel en fietsreparatie

Bike Totaal Vlassak B.V. - Fietsenwinkel en fietsreparatie
Adres: Fabrieksstraat 25, 6021 RC Budel, Nederland
Telefoonnummer: 0495 491 635
Staat: Noord-Brabant
District: Cranendonck
Stad: Budel
Route: Fabrieksstraat
Huisnummer: 25
Postcode: 6021 RC


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 08:30–18:00
woensdag: 08:30–18:00
donderdag: 08:30–18:00
vrijdag: 08:30–12:30, 13:00–18:00
zaterdag: 08:30–16:00
zondag: Gesloten

Recensies
Onze nieuw type E-bikes bleken beide een probleem te hebben in de communicatie tussen accu en motor. Daarop zijn beide terug geweest naar de fabriek. 1 fiets bleek goed gerepareerd, de andere niet. Daarop besloot de fabrikant die fiets te vervangen voor een nieuwe, echter ook deze bleek hetzelfde probleem te hebben........we konden het bijna niet geloven.nOndertussen werd ik direct door de fabrikant benaderd en van het kastje naar de muur gestuurd, niet eens serieus genomen toen ik aangaf dat het zeer onprofessioneel was.nToen is Roel Parren erin gesprongen en heeft dermate druk op de fabrikant uitgeoefend dat er een goede oplossing kwam; dat had ik zelf niet voor elkaar gekregen.nPetje af, dit laat zien dat de service veel verder gaat dan de eigen showroom of werkplaats, chapeau !
Ben vandaag bij vlassak bike fiets winkel geweest voor remblokjes , heb ze zelf er in gezet maar krijg ze niet afgesteld terug gegaan. Roel Parren zegt rij maar binnen hij heeft de remmen afgesteld ik vraag wat zijn de kosten is goed zegt Roel, dit is een super service
Op 27 april heb ik mijn E-Bike Trek T500+ binnengebracht ter reparatie : electrische ondersteuning was uitgevallen ! 's Anderdaags fiets heb ik mijn fiets weer opgehaald en er werd mij gezegd dat hij onherstelbaar was ! Nog niet beslist op dat moment gelukkig om een nieuwe fiets te kopen ! Een week later heeft een bekende van ons geen fietsreparateur aangeboden om de fiets eens na te kijken, na 15 minuten was hij al gerepareerd, hij had de electrische contacten van de motor en batterij nagekeken en zuivergemaakt en het probleem was opgelost ! Op het achterwiel was een kabel los bij het binnenbrengen bij Vlassak en die kabel hing er zelfs nog los ! Nu is mijn vraag : is dit service, hebben jullie effectief geprobeerd om de fiets te repareren, of hebben jullie gewoon klakkeloos de fiets proberen op te starten en meteen gezegd : we kunnen hem niet aan de computer hangen, verdict : ONHERSTELBAAR ! Ik had toch betere service verwacht van een zaak die toch vakmanschap en kwaliteit promoot op hun website ! Nog even ter informatie : ik had ondertussen een nieuwe fiets gekocht bij een andere fietswinkel voor 3000€. Dit was NIET nodig geweest als mijn fiets door jullie op een degelijke manier was nagekeken !!!! Ik heb hierover telefonisch contact gehad met een medewerker vorige week en ik zou teruggebeld hierover ! NOG NIETS GEHOORD !!!!
Vandaag mijn nieuwe Gazelle e-bike opgehaald, mega snelle service en top advies gehad van Annemiek en Peter-Paul. Gelijk even het dorp rond gefietst en ik ben helemaal tevreden!nnBedankt!
Na een misverstand en korte discussie over een eerder uitgevoerde reparatie, zijn de remblokken van mijn mtb binnen één dag vervangen en zijn alleen de materiaalkosten in rekening gebracht.nKeurig opgelost!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid