facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bike Totaal Steven Koelewijn Spakenburg

Bike Totaal Steven Koelewijn Spakenburg

Info

Dé tweewielerspecialist van de regio eemland.

Geschiedenis

Bij Bike Totaal Steven Koelewijn het altijd mogelijk om proef te rijden, ook op een bromfiets of scooter, en u krijgt een persoonlijk en deskundig advies. U zult zich snel op uw gemak voelen. De warmte en sfeer van het prachtige dorp Spakenburg komt u ook in dit bedrijf tegemoet, alsmede de jarenlange ervaring!

Adres: Zuidwenk 82, 3751CG Spakenburg
Telefoonnummer: 033 298 1430
Stad: Spakenburg
Route: Zuidwenk 82
Postcode: 3751CG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Steven Koelewijn Amersfoort, koelewijn bunschoten-spakenburg, Steven Koelewijn Scooters, Steven Koelewijn Baarn, Fietsenwinkel Amersfoort
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rijwielhandel Duyst Rijwielhandel Duyst 572 meter Goede service en zeer goed geholpen voor onderhoud aan mijn fiets. Zeer nette bedieni...
Recensies
Prima zaak altijd gezellig lekkere koffie ik heb me fiets gekocht daar goed servers en goed geholpen en hij doet het prima heb hem nu een jaar echt top zaak
Geweldig geholpen door Peter. Nam alle tijd bij de aflevering en het kiezen van nog wat accessoires. Vandaag 20-8 de fiets van mijn vrouw opgehaald. Wederom door Peter geholpen en wederom een fijne aflevering. 1 nadeel, het was te gezellig waardoor mijn vrouw maar extra accessoires bleef kopen. Grapje hoor! Zaterdag onze eerste rit samen. Peter bedankt weer voor de service met een lach.
Klein probleempje met de afstelling van de versnelling. Direct geholpen met een kopje koffie erbij. Waar vind je dit nog. Super service. Jeroen Noorman uit Barneveld.
Het was een hele prettige koopervaring. Wij zijn goed op de hoogte gehouden m.b.t. de levering en het overhandigen van de fiets ging in alle rust en met een goede uitleg. Wij zijn heel tevreden en zouden onze fiets weer bij Steven Koelewijn kopen.
Tot nu toe een uitstekende service! Onze dochter heeft een prachtige nieuwe fiets uitgezocht en ik een gave racefiets. We mochten de fietsen allebei in het volste vertrouwen uittesten op het naastgelegen fietspad. Niets was teveel gevraagd, zadel afstellen, stuur afstellen, goede uitleg over de racefiets! We kunnen niet wachten om de fietsen maandag op te halen!!!
De klachten die de fiets had, zijn méér dan uitstekend en uitzonderlijk vakkundig opgelost. Daarnaast kwam mijn vijf jaar oude fiets als nieuw uit de werkplaats, zorgvuldig van al het vuil verlost en opgepoetst. Dank je wel, Stef de Boer! Vijf sterren! Ik heb wel een punt: ik heb nieuwe banden gekregen, keurig in overleg. Maar er is niet overlegd over het merk. Ik wil eigenlijk alleen maar Schwalbe Marathon Plus banden, helaas zaten die er niet om. Daarnaast waren de gemonteerde buitenbanden CST Xpedium Pro erg duur, vergeleken bij internetaanbieders. €40 om €21 op het net. Vandaar overall vier sterren deze keer. Eigenlijk wil ik m’n eigen merk wel weer terug, kun je deze op Gerda’s fiets monteren… Maar: technisch niets dan hulde.
Op 2 mei ben ik bij Steven Koelewijn geweest omdat ik op zoek was naar een nieuwe fiets. Ik ben hier zeer vakkundig en vriendelijk geholpen en heb op meerdere fietsen een proefrit mogen maken. Omdat het om een best bedrag ging heb ik even bedenktijd gevraagd waarop ik te horen kreeg dat dat geen probleem was en dat ik, als ik woensdag terug zou komen ik de fiets dezelfde week nog kon ophalen. Op 5 mei ben ik terug gegaan om de fiets te bestellen en wat bleek.. ik kon deze dezelfde middag ophalen. Kortom een meer dan tevreden klant!
Fiets omgevallen koplamp afgebroken ff naar de werkplaats en klaar terwijl u wacht
Wij kopen al 17jr om de 3 a 4 jaar onze fietsen bij Koelewijn. De service is geweldig. Niet alleen Marcel en Jan, maar ook de monteurs zijn altijd bereidt om je te helpen. Afgelopen vrijdag onze 2 nieuwe fietsen opgehaald en weer uitstekend geholpen, deze keer door Jan.
Door een onhandige manoeuvre van een andere fietsster moesten wij met de tandem onverwacht uitwijken een weggetje naar beneden waardoor de ketting van onze tandem er helaas afliep en klem kwam te zitten tussen frame en tandwielen. Deze Bike Totaal bleek 750 m verderop te zitten en na een kleine wandeling werden wij vriendelijk ontvangen, professioneel geholpen en een kwartier later stonden wij met een fietsklare tandem weer buiten. Hulde! Wij konden zodoende onze mooie fietstocht vervolgen en zijn zonder problemen thuis gekomen. Nogmaals dank voor flexibiliteit en inzet!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid