facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bike Totaal Pijnen

Bike Totaal Pijnen

Info

Verkoop van fietsen en onderdelen, ook reparaties



"Bij Bike Totaal Rini Pijnen, jouw Cannondale specialist in Ossendrecht, leveren we de beste fietservaring die er is. Kies tussen high-end [Stads-, Mountain- en E-Bikes]. Stuur ons een bericht of bezoek ons om het hele assortiment van fietsen en fietsuitrustingen te bekijken!"
Adres: molenstraat 4, 4641BC Ossendrecht
Telefoonnummer: 0164-672763
Stad: Ossendrecht
Route: molenstraat 4
Postcode: 4641BC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cannondale Cannondale 0 meter Vriendelijke mensen, uitgebreide uitleg, heb er mijn ST3 gekocht en heel tevreden ove...
Recensies
Eind deze middag tijdens fietstocht een lekke band, maar gelukkig werd de band 10 minuten voor sluitingstijd gemaakt, bedankt klasse
Ongelooflijke goede service ,staat altijd klaar om u te helpen of een oplossing te vinden ,bij vele ben je een nummer hier word je nog behandeld als een mens ik aanbeveel iedereen die een fiets wil om naar Pijnen te gaan.
Altijd weer goed geholpen, staan altijd klaar om extra uitleg te geven. Geven goed advies, correct onderhoud, correcte prijzen. Ik ben een zeer tevreden klant en zij geven super service!
Onlangs deze fietsenwinkel gecontacteerd voor het onderhoud van mijn speed pedelec. Ik diende opzoek te gaan naar een nieuwe fietsenmaker omdat de ervaringen met mijn vorige FM niet zo goed waren. Bij Pijnen kon ik vrij snel terecht en de fiets was dan ook klaar op de afgesproken dag. Alles werd netjes nagekeken en afgesteld. Kortom een correcte fietsenmaker met een hart voor zijn klanten! Hiervoor maak ik met plezier een omweg!
Vriendelijke mensen, uitgebreide uitleg, heb er mijn ST3 gekocht en heel tevreden over de snelle en goede service zowel voor als na de verkoop.
Een top kerel en staan altijd klaar voor de klanten aanrader voor wie op zoek is naar een fiets of onderhoud
Vakman met hoge service, betrouwbare winkel met een ziel en passie voor fietsen.
Rini is ALTIJD heel behulpzaam, uiterst vriendelijk, helemaal correct en heel geduldig in tijd en uitleg! Je kan in zijn zaak terecht voor 1001 dingen. Absolute aanrader dus, ik denk niet dat ik ooit nog elders een fiets/toebehoren zou kopen. Dankjewel Rini!
Snelle en goede service! Vriendelijk en heel behulpzaam!
we waren aan een nieuwe fiets toe en besloten het dicht bij huis te halen tevreden hoe we geholpen zijn alleen nu te koud om te gaan fietsen jammer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid