facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bike Totaal Nieuwenhuizen

Bike Totaal Nieuwenhuizen
Adres: Utrechtsestraatweg 41, 3421 GM Oudewater
Telefoonnummer: 0348-562317
Stad: Oudewater
Route: Utrechtsestraatweg 41
Postcode: 3421 GM



op zoek naar gerelateerd: Fietsshop Oudewater, Haaksman fietsen, Bike Center Woerden, Fietsenwinkel Woerden, Wooldrik Tweewielers
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wooldrik Tweewielers Wooldrik Tweewielers 354 meter Ben echt bedot door deze man. Adverteerde met elektrische fiets met nieuwe accu. Bij ...
Recensies
Prima e-bikes gehuurd voor ons fietsweekend. Werden in goed overleg geleverd en weer opgehaald bij onze accomodatie. Een van ons een eigen fiets mee, vlot gerepareerd. Was super, bedankt!
Goede en vakkundige service. Leuke Wilier collectie aanwezig en zodoende mijn 1e Wilier bij hen gekocht. Enthousiaste eigenaar en medewerkers die zelf ook fietsen en daarom ook weten waar ze het over hebben.
Fantastisch geholpen. Ik zocht een nieuwe wielset voor mijn mountainbike en had daar wat haast mee in verband met een weekend weg. Opgebeld, probleem uitgelegd. Er werd goed meegedacht en toen ik langs ging om de wielen op te halen werden zonder problemen de remschijven en banden van mijn oude wielen overgezet. Ik mag zelfs na een paar maanden terugkomen om de spaken te laten naspannen, zonder aanvullende kosten. Top service!!!
Mooie winkel, goed personeel. Die ook goed willen helpen.
Voor mijn vriendin waren wij op zoek naar een fietsenmaker voor haar ietswat oudere fiets. Toen zijn wij uitgekomen op Nieuwenhuizen Fietsplezier. Tijdens het maken van de afspraak hebben wij al meerdere keren benadrukt graag alvorens de reparatie een kostenplaatje te ontvangen. Vervolgens op de afgesproken datum de fiets langs gebracht en nogmaals benadrukt dat wij alvorens een kostenplaatje willen zien. Krijgen wij eerst te horen dat de fiets zo oud is dat je er beter niks meer aan kan doen. Waarna ik aangaf dat we puur en alleen de remmen wilde laten maken. Nergens op dit punt hebben wij aangegeven dat er niks met de fiets gebeuren mocht. Vervolgens krijgt mijn vriendin een telefoontje van een vrij arrogante blonde dame die beweert zou hebben dat ik zou hebben gezegd dat er niks aan de fiets mag gebeuren. Maar ze toch wat aan de remmen gedaan hebben wat uiteindelijk €15 kostte. Er ontstaat een discussie tussen mijn vriendin en eerder genoemde en vervolgens zegt ze zij dat ze toch niks moet hebben van mensen die niks willen betalen. Schijnbaar is het erg lastig om te luisteren naar de wens van de klant. Zo moeilijk was onze vraag niet, gaf ons gewoon alvorens een kostenplaatje en er was geen gezeik geweest.
Wat een narte ervaring: ik strandde met mijn fiets in Oudewater, ik was een remblokje verloren. Bij toeval stuitte ik op deze fietsenwinkel: Nieuwenhuizen Fietsplezier. Het oase in de woestijn-gevoel verdween terstond. Voor dit klusje 2 minuten werk voor een handige fietsenmaker zou ik mijn fiets moeten achterlaten om hem pas na drie dagen af te kunnen halen.
Ik woon zelf een paar dorpen verderop en rij genoeg fietsenwinkel voorbij voordat ik in Oudewater ben. Toch breng ik met veel plezier mijn fiets bij Nieuwenhuizen. Vooraf altijd keurig overleg en altijd weer met een positief gevoel de deur uit.
Gaan heel erg de discussie aan na een misverstand, zeggen dat je hele andere dingen gezegd hebt terwijl dat niet zo is en beweren daarna dat je niet van plan was geld uit te geven terwijl je gewoon voor een reparatie betaald hebt. Dit was voor mij de eerste en laatste keer
Vriendelijk personeel, uitstekende service en een deskundig advies. Groot assortiment aan racefietsen, wielrenkleding en wieleraccessoires. Een plezier om hier te komen.
Zeer goede en vriendeljke service. Ook bij een tweedehandse fiets. Ik raad deze fietwinkel dan ook van harte aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid