facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bike Totaal Kramer Appelscha

Info

Verhuur van maandag tot zondag tot 18 uur. Voor alle info kijk eens op www.fietsverhuurappelscha.nl

Geschiedenis

Fietsverhuur ELKE dag geopend van 9 tot 17uur. Maandag alleen op reservering, (zondag 9.30-17uur) Kijk op www.fietsverhuurappelscha.nl prijzen etc



"Uw fietsspecialist van Noord-Nederland! Voor zowel fietsverhuur als tweedehands fietsverkoop. Van e-bike tot stadsfiets, van fietsbel tot ketting; alles voor uw fiets is te vinden bij Bike Totaal Kramer in Appelsca.We zijn geopend op de volgende dagen:Fietsverhuur: maandag zomer dinsdag t/m zondagFietsverkoop: maandag zomer dinsdag t/m zaterdagFietsreparatie: dinsdag t/m zaterdag"
Adres: Boerestreek 12, 8426BP Appelscha
Telefoonnummer: 0516431607
ln.ecivressteif@ofni
Stad: Appelscha
Route: Boerestreek 12
Postcode: 8426BP


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 09:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: kramer appelscha tweedehands, bike totaal assen, kramer fietsverhuur appelscha, fietsverhuur drents friese wold, kramer appelscha openingstijden, bike totaal & fietsverhuur kramer appelscha appelscha, atb clinics appelscha, hildenberg appelscha fietsverhuur
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cannondale Cannondale 44 meter Mijn man en ik zouden een fietstochtje maken, en vlak na ons vertrek hoorde ik een ak...
Shimano-Road Shimano-Road 124 meter
Shimano-MTB Shimano-MTB 124 meter
Shimano-Ebike Shimano-Ebike 124 meter
Gazelle Gazelle 124 meter Veel goede informatie gehad. Tevens voldoende ruimte gekregen om de fietsen te prober...
Recensies
Mijn man en ik zouden een fietstochtje maken, en vlak na ons vertrek hoorde ik een akelig gepiep bij het voorwiel van mijn fiets. Na aankomst bij Bike Totaal & Fietsenverhuur Kramer was het gepiep al niet meer te horen, maar mocht ik ondanks de zaterdagdrukte, mijn fiets naar de werkplaats brengen. De fiets is nagekeken en er werd niets geks gevonden. Kosten: €0,00 Nu hadden we, tijdens het wachten, zadels zien hangen die ons wel fijn leken. Het was inmiddels lunchtijd geworden, maar toch werd ons aangeboden om de zadels even tussen de bedrijven door om te wisselen. Dit alles onder het genot van een kop koffie, thee of warme chocolademelk. Wat een topservice van deze supervriendelijke en harde werkers! Mijn man en ik hebben de rest van de middag heerlijk rond Appelscha gefietst. Zónder zadelpijn.
Fantastische ervaring met Bike Totaal!!! Online fiets besteld, en we werden opgebeld om te vragen om de fiets af te stellen, met pedalen en drinkbushouder. Levering zeer goed in orde. Top service en communicatie!
Wat een slechte service van Kramer. Wij doen in elk geval daar geen stap meer over de drempel. Vanuit Ouderkerk ad IJssel op vakantie in Appelscha zijn we vanmiddag bij deze fietsenhandelaar geweest omdat mijn fiets werk weigerde. De monteur vd werkplaats gaf het advies : “Rij terug naar uw dealer en huur voor de rest van uw vakantie hier een fiets. Wij hebben de komende twee weken geen tijd.” Na tussenkomst van onze eigen dealer Boom in krimpen konden we meteen terecht bij Andre de Zwart in Oosterwolde. Na 5 minuten werkte alles weer en konden we zonder kosten de fiets meenemen. Andre kramer
Als vakantieganger in Appelscha naar Bike Totaal geweest met probleem met de accu die ik niet uit de fiets kon krijgen. Pak maar een bakkie dan kijken wij wel was het antwoord van de medewerkers. Probleem werd opgelost en ik hoefde niets te betalen. Dat is service van de bovenste plank, als vreemde zo te worden geholpen. Dank Bike Totaal.
Prima hulpvaardige zaak. Kwam er twee dagen geleden ongepland om de hydrauliek van mijn achterrem te fixen en werd prima geholpen ondanks dat men het druk had!
Wat een prettige winkel met een mooi assortiment. Zeer vriendelijke en deskundig geholpen, voordat ik het wist reed ik buiten een rondje op een voor mij ideale fiets. Kon niet beter.
Werkplaats dicht op Koningsdag, toch hebben ze een kleine reparatie voor me uitgevoerd, zodat ik geholpen was. Top service! Hier kom ik graag terug :
Top clinic gehad. Leuke begeleiding, lekker eten en gezellig groep. Veel geleerd en gedaan.
Direct tijd vrij gemaakt om binnenband te wisselen. Tussentijd een gratis bakkie koffie. Geweldig, zeer goed geholpen
Klantvriendelijk, tijd voor uitleg, fietsen in orde. Aanbod service bij pech. Prima ervaring.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid