facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bike-support.nl

Bike-support.nl
"Serpenti Cycling is de rijwielhandel van Gertjan Serpenti. Voor hij de winkel op zijn 27e opende, heeft hij uit passie voor het vak jarenlang werkervaring opgedaan als mechaniciën bij verschillende profploegen. Het onderhoud van uw fiets is dus in professionele handen bij Gertjan en zijn team!"
Adres: grote bagijnestraat 7, 4561cg Hulst (gemeente)
Telefoonnummer: +31640150873
Stad: Hulst
Route: grote bagijnestraat 7
Postcode: 4561cg


Recensies
Zoals altijd, snel en proffecioneel geholpen en geadviseerd.
Bij mijn accu van de elektrische fiets was een steun gebroken Normaal moet je dan een nieuwe accu maar Gert jan heeft het kapotte onderdeel Vervangen van een accu die hij nog liggen had en dat op zaterdag Zodat ik weer veilig en met een goede fiets naar het werk kon Super service en altijd bereid om te helpen en te kijken wat het beste voor je is Dank jullie wel
Ik ben blij met zo’n geweldige fietswinkel in Hulst !! Word altijd super goed geholpen!!!
Een tweedehands ebike gekocht, prima geholpen en uitstekende service. Een aanrader om hier een fiets aan te schaffen zowel nieuw als tweedehands.
Heel tevreden over Serpenti Cycling! Vriendelijke en hulpvaardige mensen met kennis van zaken. Ze nemen hun tijd om je zo goed mogelijk te helpen. Bedankt Gert -Jan en Tommie!
Heel vriendelijk, heb heel lang achter een Yedoo step gezocht. Deze meneer kon ze voor mij bestellen en in elkaar zetten. Dikke 5
Heb een Rudy Project zonnenbril van 15 jaar jong. Het onderdeel voor op de neus was versleten. Men heeft echt alle moeite gedaan en tijd genomen om het onderdeel te kunnen krijgen. Vandaag opgehaald en het paste. Een topwinkel met service hoog op nummer 1.
Tegenwoordig kun je overal bij de bouwmarkten, op internet etc etc fietsen kopen. Maar goede fietsenmakers die worden schaars... . Serpenti in Hulst is nog zn schaarse heel goede fietsenmaker die ook kwaliteitsfietsen verkoopt. Gert-Jan is de baas en weet alles van race fietsen én elektrisch fietsen. Die laatste zijn populair en worden overal en nergens verkocht. Niet doen, koop zn gecompliceerde dure fiets bij `Serpenti om de doodeenvoudige rede dat Gert-Jan er veel verstand van heeft. Want als zn elektrische fiets kapot gaat dan heb je de elektrische poppen aan het dansen. Dan laat menig fietsmaker of internetsite het afweten. Gert-Jan niet die zoekt net zo lang tot hij het probleem gevonden heeft en met een glimlach verlaat je de zaak weer. Zijn expertise is gekend maak dus een afspraak want hij heeft het druk. En als je een nieuwe gewone of elektrische fiets nodig hebt koop hem dan bij Serpenti in Hulst bij Gert-jan dan fiets je goed. Mocht er iets mis zijn met de fiets dan kun je terug gaan in de wetenschap dat eea perfect gerepareerd wordt.
Zéér vriendelijke mensen! Bedankt Tommy voor de goeie hulp & advies !
Goede fietsenwinkel. mijn spaken waren gebroken en daar nieuwe spaken gekocht. De maat is juist ik kan weer fietsen. in eind mei ga ik ook een nieuwe fiets kopen en dat is hier. :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid