facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bike Service Eijsden

Bike Service Eijsden

Info

www.BikeServiceEijsden.com

Geschiedenis

Bike Service Eijsden is een fietsenwinkel gelegen in het mooie dorp Eijsden. Eigenaren, Michel Breuer en Kim Mannens, hebben in 2004 het stokje overgenomen van Dhr en Mevr. Crousen.
Het assortiment bestaat uit kwaliteitsfietsen in allerlei segmenten.
Kleurrijke kinderfietsen, trendy schoolfietsen, lichte toerfietsen of populaire e-bikes.
Kom eens een kijkje nemen in onze showroom. Zie onze website www.BikeServiceEijsden.com voor meer informatie.



"GEEN FIETSVERHUUR!"
Adres: Wilhelminastraat 84, 6245 AX Eijsden (gemeente)
Telefoonnummer: 0434092916
Stad: Eijsden
Route: Wilhelminastraat 84
Postcode: 6245 AX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gazelle Gazelle 0 meter
Fietsned L. Walstock Fietsned L. Walstock 633 meter Via SocialDeal gekocht en via de telefoon een afspraak gemaakt. Hij houdt zich aan z...
FietsNed FietsNed 930 meter Via SocialDeal gekocht en via de telefoon een afspraak gemaakt. Hij houdt zich aan z...
Recensies
Tijdens fietstocht brak zadel en heel voorzichtig naar de Bike Service kunnen rijden! Ondanks de drukte werd direct het zadel gerepareerd! Ook míjn fiets toonde plotseling gebreken en werd nagekeken... ebike-leenfiets mee en wij konden weer veilig naar de camping! Dít noem ik nou Service! De naam doet zijn eer aan!
Top service! Had panne aan de racefiets. Ondanks dat het erg druk was, werd ik prima geholpen en kon weer verder
Fantastische service, we hadden een lekke band en kregen meteen een leenfiets mee. En er werd gebeld zodra de fiets weer klaar was chapeau! Bedankt...
Prima service mbt mijn "probleem" met de display van mijn nieuwe Breezer. Eerste dag in Zuid-Limburg wilde ik gaan fietsen. Display werkt niet; natuurlijk niet zei de fietsenmaker. Je moet hem ook goed erop zetten. Verder gaf hij nog een goede tip mbt achterwielmagneetje. Daarna een prachtige fietsdag gehad. Met dank aan Bike Service Eijsden.
Vrijdagochtend 22-07-2022 had ik een klein probleem met het voorwiel van mijn Scott trekking fiets. Ik zou deze dag een start maken met een fiets-3 daagse. De eigenaar zei, eigenlijk heb ik echt geen tijd, maar…. Ik kijk even!. In 5 minuten had hij mijn probleem opgelost. Top service, hartelijk dank, Ineke Herrebout.
Erg arrogante verkoper, heeft uw geld niet nodig gaat hun te goed. fietsenmakers zitten in luxe positie dat er meer vraag is dan er geleverd kan worden, daar probeert deze winkel ook een slaatje uitslaan. Helaas zeer onfatsoenlijk te woord gestaan en geholpen.
Bij deze fietsenwinkel heb ik een grote beurt laten doen bij mijn relatief oude fiets. Er was deskundig advies over wat wel en niet vervangen zou moeten worden met daarbij een hele nette prijs. Daar was ik zeer tevreden over! Een maand later werd ik aangereden door een auto toen ik op deze fiets zat en ben bij deze fietsenmaker langs gegaan voor een schadebegroting; deze werd dezelfde dag nog gemaakt en was prima! De fiets vervolgens ook hier laten maken voor een goede prijs, en dit was ook perfect en snel gedaan. Deze fietsenmaker is er niet op uit zo veel mogelijk geld te verdienen per klant, maar een zo goed mogelijke service te verlenen om zo veel mogelijk klanten te behouden. Ik denk dat deze strategie perfect werkt voor hun, maar dus zeker ook voor de klanten! Er is bij mij een fietsenmaker om de hoek, maar ik ga graag 6km verder om naar deze in Eijsden te gaan! Conclusie: deze fietsenmaker is zeker aan te bevelen!
Zeer vakkundig geholpen bij de aanschaf van een tweedehands stadsfiets, voor een schappelijke prijs. De fiets werd uitgebreid afgesteld op mijn lichaam. De medewerkers namen hier echt de tijd voor. Een fraaie winkel waar service hoog in het vaandel staat! Ik kan iedereen deze winkel aanbevelen!
Ik kom er al jaren. Met de fietsen van het hele gezin. Hele goede service. Indien nodig wordt de fiets snel en vakkundig gerepareerd. Ook goed advies bij de aankoop van een fiets. Ideaal dat hij in het dorp is. De kinderen kunnen zelf gaan als de fiets kapot is.
We hebben al meerdere fietsen hier gekocht, zowel nieuwe als tweedehands. De service is supergoed en de eigenaren zijn echt vriendelijk. Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid