facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bike Life Roden

Bike Life Roden

Info

De leukste fietsenwinkel van Roden en ver daarbuiten. Liefhebbers met veel kennis voorzien je graag van passend en eerlijk advies. Kom vooral eens langs!

Geschiedenis

De fietsspecialist voor Groningen, Drenthe en Friesland. Ons assortiment bestaat uit racefietsen, mountainbikes, crossfietsen, stadsfietsen, hybrides en E-bikes. Natuurlijk bevat ons assortiment ook alle benodigde accessoires hiervoor. Voor onderhoud en reparatie kunt u terecht bij onze professionele werkplaats.
Kortom, kom eens kijken en laat u adviseren door ons deskundige team!



"BikeLife Roden is sinds jaren dé speciaalzaak in de wijde omtrek van Roden, Assen en Groningen voor alles op het gebied van fietsen. BikeLife is nu Velodroom. En de naam is niet voor niets gekozen. Een walhalla voor de fietsliefhebber, een snoepwinkel voor de fietsfanaat, een pretpark voor de fietsgek. De sterkste merken, de beste service, fietsactiviteiten en de mooiste verhalen vind je hier onder één dak: maar liefst 3.000 m2 fietsbelevenis."
Adres: Kanaalstraat 66, 9301 LT Roden, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: (050) 503 39 07
Stad: Roden
Route: Kanaalstraat 66
Postcode: 9301 LT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cannondale Cannondale 13 meter Best service ever. Heel attent, fiets meegenomen om uit te testen, en toch voor een k...
Forza Fietsen Roden Forza Fietsen Roden 86 meter Vandaag mijn nieuwe fiets in ontvangst genomen nadat mijn oude van nog geen jaar gest...
Delbrugge tweewielers & minicars Delbrugge tweewielers & minicars 325 meter Geweldige vriendlijke eigenaar.Vakman.
Lizzy Lease Lizzy Lease 710 meter Toppers werd direct geholpen zou naar hoogeveen en het olie lampje knipperde dus teru...
De Fiets De Fiets 710 meter De Fiets Roden Goede en goedkope fietsreparaties. Klaar terwijl u wacht of winkelt. ...
Rijwielzaak Bathoorn Roden Rijwielzaak Bathoorn Roden 948 meter Afgelopen weekend elektrische fietsen gehuurd hier. Wat een service en vriendelijkhei...
Stuurwold Fietsspecialisten Stuurwold Fietsspecialisten 1 km Hele mooie fietsenzaak. Vanwege een tegoedbon vandaag hier terechtgekomen en uiteinde...
Gazelle Gazelle 1 km
Recensies
Hele fijne service, kwam een dag voor mijn fietsvakantie achter een probleem met de remkabels. Ondanks dat ze het druk hadden toch tijd om me veilig naar de Stelvio af te laten reizen. Ik blijf terugkomen!
een schitterende fietsen winkel die zit in het pand van kampeerhal Roden. ze hebben een ruim aanbod aan kwaliteit fietsen en bijbehorende accessoires
Geweldige winkel! Veel op voorraad in de grote winkel, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en een leuk barretje om wat te kunnen drinken.
Goede winkel. Relatief iets wat prijzig maar super vriendelijke en snelle service, dus dat is dat extra beetje geld zeker waard! Groot assortiment in winkel. Zelf hier een mountainbike gekocht, en laat mijn anderen fietsen hier altijd repareren. :
hier 2 e bikes gekocht tim en ronald namen echt alle tijd om alles uit te leggen echt een aanrader
Mooi ruime winkel,als je aan een nieuwe fiets toe bent,race fiets, ebike of als je iets nodig bent op het gebied van fietsen, moet je hier een kijkje komen nemen. Geen opdringerig verkoop maar goed advies.
Top service en super snel geholpen Ik had problemen met een montagefout af fabriek bij mijn TREK fiets. Ondanks dat ik mijn fiets door het te kort aan fietsen in Corona-tijd niet bij Velodroom had gekocht, kreeg ik advies, mocht ik een stuk gereedschap lenen en werd op maandagmiddag mijn derailleur ook weer goed afgesteld. Allemaal met een glimlach en als service van de zaak. Echt top!
Paar maanden geleden een fantastische fiets gekocht. Ze luisterden goed en hielpen me de juiste keuze te maken. Eergisteren was er na een ongelukje wat kapot. Hoewel het druk was, hebben ze het snel en goed gefixt. Goede service.
Eén dag voor onze fietsvakantie kregen we een probleem met onze e-bike. Ondanks de drukte in de werkplaats konden wij direct geholpen worden. Ze hebben met ons meegedacht en voor een hele goede oplossing gezorgd. Wij konden met een gerust hart op vakantie. Vandaar onze vijf sterren voor Velodroom.
Geweldige service! Echt blij hoe gemakkelijk er door jullie even ondersteuning wordt gegeven bij wat vragen over mijn remmen. Direct actie! Dit is echt een partij die het snapt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid