facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bike Fit Studio

Bike Fit Studio

Info

De Bike Fit Studio bevindt zich in het pand van Hunter / Bioracer te Heerenveen afslag zuid vlakbij het Thialf stadion, met gratis parkeergelegenheid.

Geschiedenis

In de Bike Fit Studio beschik ik over specifieke software die, in combinatie met videocamera's, de juiste hoeken en lichaamshoudingen kan berekenen tijdens het fietsen op de Tacx.
Door het vastgelegde beeld kan ik de beweging nauwkeurig analyseren.
Verder gebruik ik een behandeltafel, voor het anatomisch onderzoek en andere gereedschappen zoals een hoek-, voethoek- en kniehoekmeter.
Ook is er speciale apparatuur aanwezig om op de juiste wijze de schoenplaatjes te monteren.
Het is mogelijk is om met elk type fiets langs te komen, zoals een racefiets, tijdritfiets, cyclocrosser, MTB 26" 27,5" 29-er met of zonder steekas, baanfiets of sportfiets (zonder spatborden).

Adres: Uraniumweg 8a, 8445 PH Heerenveen (gemeente)
Telefoonnummer: +31 (0)6 21449947
Stad: Heerenveen
Route: Uraniumweg 8a
Postcode: 8445 PH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Bike fit Nederland, Bikefitting Lab, Bikefitting racefiets, D-cycling, Bikefit Roden, Bikefitting Sittard, Bioracer bikefit, Gratis online bikefitting
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
IJshockey Slapsticks Heerenveen IJshockey Slapsticks Heerenveen 710 meter De Slapsticks is ijshockey team met spelers van een verschillend nivo maar waar fun d...
Hotpucks Heerenveen Hotpucks Heerenveen 710 meter Damesteam Ijshockey. Wij trainen elke zondag morgen in Thialf van 11:15 tot 12:15
KV Heerenveen KV Heerenveen 2 km Gezellig. Wel koud.
VV Heerenveen Jo17-3 VV Heerenveen Jo17-3 2 km Belevenissen van het team JO17-3 van VV Heerenveen
Meidenvoetbal VV Heerenveen Meidenvoetbal VV Heerenveen 3 km Facebookpagina van de vrouwen- en meidenteams van VV Heerenveen. Deze Facebookpagina ...
HZ&PC Heerenveen HZ&PC Heerenveen 3 km Goede trainers aardige trainers
Taekwon-Do Heerenveen Taekwon-Do Heerenveen 3 km Taekwon-Do is een Koreaanse Vechtkunst, te vergelijken met Karate maar onderscheid zi...
Recensies
Mijn nieuwe racefiets laten afstellen door Bike Fit Studio, prettige begeleiding en je kunt alles vragen mbt. je fiets evenals fietstechnieken. Kreeg nog wat extra waardevolle tips om meer vermogen te kunnen fietsen. Kan Bike Fit Studio zeker aanraden!
Fiets aangepast, zorgvuldige hulp en neemt de tijd voor je. Nu nog mooi weer om te fietsen
Als je op zoek bent naar een bikefitter die vol passie en met jarenlange ervaring zijn vak uitoefent dan moet je bij de Bike Fit Studio in Heerenveen zijn. Ik ben tweemaal naar volle tevredenheid geholpen!
Zeer professioneel, kundig en erg vriendelijk. Dit was mijn 2e fiets die ik heb laten aanmeten en voor mijn 3e fiets kom ik weer terug.
Heel intrasant vakkundig geholpen Voelt goed aan op de fiets maar nog afwachten op langere termijn. Maar vol vertrouwen.
Thomas is een vakman en perfectionist. Zeker aan te raden. Voor zowel de beginnende fietser als voor de doorgewinterde topsporter.
Relaxed en goede technische informatie.
Kleding passen van Bioracer
Vertaald door Google Goede zaak Origineel Goeiu saak
Vertaald door Google Zeer professioneel Origineel Very professional
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid