facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bijzonderdruk

Bijzonderdruk

Info

Bijzonder goed in druk, print, belettering en websites

Geschiedenis

Bijzonderdruk is een bedrijf gespecialiseerd in druk- en printwerk en belettering.
Voor uw geboorte- en trouwkaarten, folders en flyers, boeken, posters, visitekaartjes en briefpapier bent u bij ons aan het juiste adres. Maar we bedrukken eveneens kleding en auto's, maken grote reclameborden en kunnen een geheel verzorgde website voor u vormgeven.

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op met de drukkerij d.m.v. telefoon of e-mail.

Adres: Woldmeentherand 3, 8332JE Steenwijk
Telefoonnummer: 0521524455
Stad: Steenwijk
Route: Woldmeentherand 3
Postcode: 8332JE


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00
Zondag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kleding bedrukken Steenwijk, Printer Steenwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ArconGraphics ArconGraphics 2 km ArconGraphics is een creatief en professioneel grafisch ontwerpbureau, voor zowel pri...
Rutger Leistra, mediavormgever Rutger Leistra, mediavormgever 2 km Via deze pagina showt Rutger Leistra (mediavormgever) de opdrachten waar hij aan gewe...
Recensies
Gisteren, precies een maand geleden, is onze zoon Bram geboren Een levensgrote, mooie verandering in mijn leven waar ik best even aan moet wennen. ... Voordat deze gebeurtenis plaatsvond heb ik een mooie samenwerking zien ontstaan tussen mijn getalenteerde, creatieve vriendin Riemke van Buuren en Bijzonderdruk Steenwijk. Het geboortekaartje van Bram is ontworpen, getekend en geschilderd door Riemke. En uiteraard is 200 identieke kaartjes schilderen erg tijdrovend en gedetailleerd werk. Niet te doen. En nadat ik met de Business Club Steenwijkerland een rondleiding had gehad bij Bijzonder Druk vond ik daar dan ook de oplossing. Het ontworpen kaartje laten afdrukken bij dit mooie bedrijf. Fantastisch hoe alles dan samenvalt. Hieronder het resultaat van de twee creatievelingen. De een op het gebied van teken- en schilderwerk en de ander op het gebied van drukwerk. ! Bedankt :
Happy met de kwaliteit van het drukwerk, klantvriendelijkheid kan soms veel beter net wie je treft...
Prachtig bedrijf. Je wordt altijd goed geholpen en je opdracht wordt met zorg verwerkt
Voor onze trouwkaart contact gezocht met bijzonderdruk. Fijne service en wordt ook heel goed met je meegedacht. Wij hebben het in ieder geval heel positief ervaren en raden het ook zeker anderen aan!
Het team van bijzonderdruk is servicegericht, vriendelijk en snel...alle readers die ik hier heb laten maken waren binnen een dag klaar!
De ideale plek voor al uw druk en printwerk en nog veel meer.... Voor zowel privé als zakelijk. Bijzonder vakkundig snel en vriendelijke service . Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding . Absolute aanrader
Goed bedrijf, prijzen zijn meer dan genoeg t.o.v. een goede kwaliteit* *1 "kleine" opmerking. Verder vriendelijk en super behulpzaam personeel.
Top bedrijf. Snel en netjes geleverd en zeer vriendelijk personeel!
Dit is een prachtig bedrijf. Ik laat hier regelmatig visitekaartjes en posters drukken. Altijd alles goed voor mekaar en snel klaar en een bericht dat het drukwerk klaar ligt. En dat voor een lage prijs.
Prima rondleiding gehad ! En nog wel van de ondernemer van het jaar. Mooi bedrijf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid