facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bijzonder Wonen

Bijzonder Wonen

Info

Bijzonder Wonen is een gespecialiseerde makelaardij in bijzondere, veelal monumentale, woningen in en rond de Bommelerwaard.

Geschiedenis

Bijzondere woningen vragen bij aan- en verkoop om een gespecialiseerde aanpak. Of het nu gaat om een woonboerderij, landhuis, stadspand, landgoed of villa; bij Bijzonder Wonen Makelaardij bent u dan aan het juiste adres! Ook is er binnen ons kantoor veel expertise op het gebied van erfgoed. U treft onder ons aanbod dan ook veel rijksmonumenten en gemeentelijke monumenten aan.
(voornamelijk in Zaltbommel en directe omgeving)
Makelen doen wij met veel plezier en passie. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons. We zijn u graag van dienst!



"Bijzondere woningen vragen bij aan- en verkoop om een gespecialiseerde aanpak. Of het nu gaat om een woonboerderij, landhuis, stadspand, landgoed of villa; bij Bijzonder Wonen Makelaardij bent u dan aan het juiste adres! Ook is er binnen ons kantoor veel expertise op het gebied van erfgoed. U treft onder ons aanbod dan ook veel rijksmonumenten en gemeentelijke monumenten aan.voornamelijk in Zaltbommel en directe omgevingMakelen doen wij met veel plezier en passie. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons. We zijn u graag van dienst!"
Adres: Peperstraat 29, 5314 AM Bruchem
Telefoonnummer: +31418680050
Stad: Bruchem
Route: Peperstraat 29
Postcode: 5314 AM


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Bijzondere panden kopen, Landelijk wonen funda, Landelijk wonen te koop, Wonen in erfgoed, Rijksmonument te koop Funda, Stille verkoop Goes, Landgoed makelaar, Maasdijk 82 Nederhemert
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ikzoekuwhuis.nl Aankoopmakelaar ikzoekuwhuis.nl Aankoopmakelaar 27 meter Toppers zijn het! In samenwerking ons eerste huis kunnen kopen! Wij raden het zeker ...
Recensies
De bezichtiging met Frank Haze van makelaardij Bijzonder Wonen van een fraai en bijzonder object was een genoegen : vriendelijk, goed geinformeerd, niet terughoudend wat minder gunstige aspecten betreft, communicatief en meedenkend. M vr gr
Bijzonder wonen, bijzonder prettige ervaring en prima performance. Zowel het contact intern met kantoor als extern met makelaar Frank Haze, zeer accuraat, professioneel. To the point. Kortom: zoals het hoort!
Bijzonder Wonen heeft niet alleen een prachtig onderscheidend portfolio van bijzondere huizen maar wordt gerund door twee zeer gedreven vakmensen met veel toewijding.
We zijn bij de bezichtiging hartelijk ontvangen. Frank heeft alle tijd genomen voor de rondleiding, zodat we goed de kans kregen om het huis op een rustige manier te kunnen bekijken en de sfeer te proeven. We kunnen deze makelaar zeker aanraden bij zowel verkoop als aankoop!
Een aantal maanden geleden hadden we een bijzonder object op het oog. Hiervoor hebben we Frank Haze ingeschakeld vanwege zijn expertise in bijzondere panden. Hij heeft ons goed geholpen gedurende het traject en ons voorzien van nuttige tips om ons te onderscheiden van de andere geïnteresseerden. Hij was ook goed beschikbaar en makkelijk te bereiken in het geval van vragen en onduidelijkheden, super service! Ik zou Bijzonder Wonen zeker aanraden!
Bijzonder prettige makelaar !!! Van de eerste gesprekken tot aan de uitvoering van de verkoopstukken, alles wordt perfect gedaan. Zeer keurige en prettige communicatie. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een bijzonder goede aanpak voor de verkoop of aankoop van een woning.
Je huis verkopen is spannend, maar Frank was direct enthousiast over ons huis. Samen met Jeanette heeft hij de verkoop op zich genomen met grote betrokkenheid van allebei. Fijne, open communicatie. En ze gaan net dat beetje extra met een schitterende brochure, taart met foto van je huis bij verkoop. Kortom; een hele fijne ervaring! We zouden het zo weer doen. Jeanette en Frank, heel erg bedankt! Maurice & Yvonne
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid