facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bijzonder Jij

Bijzonder Jij

Info

Bijzonder Jij is een praktijk voor onderwijs en jeugdhulp. We helpen jongeren met of zonder leer- en/of gedragsproblemen, ouders en scholen.

Geschiedenis

Bij Bijzonder Jij hebben wij kennis van en ervaring met leer- en gedragsproblemen en kunnen wij de juiste hulp bieden.

Als ouder of opvoeder kun je soms met de handen in het haar zitten en niet meer weten hoe je verder moet met jouw kind/puber. Dan is het fijn als er iemand is die begrijpt hoe een kind/ puber goed gecoacht en begeleid kan worden in zijn of haar gedrag of bij het leren.



"Bij Bijzonder Jij kom je tot leren. We willen het beste uit iedereen halen. Bij Bijzonder Jij mag je zijn wie je bent. We geloven erin dat je kunt leren wanneer je in jezelf gelooft. Als je weet dat fouten maken waardevol is dan kun je tot leren komen. Bij Bijzonder Jij helpen wij daar op verschillende manieren bij. Zo kun je bij Bijzonder Jij bijvoorbeeld bijles volgen of coaching van een orthopedagoog. Wij gebruiken technieken die inzicht geven in het leren. Je leert inschatten waar je heen wil, hoe je ervoor staat en wat je eerst volgende stap is. We leren je ook dat leren niet vanzelf gaat, maar dat je door te oefenen de leerstof onder de knie kunt krijgen."
Adres: Europalaan 844, 1363 BM Almere-Stad, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: 0365369396
Stad: Almere-Stad
Route: Europalaan 844
Postcode: 1363 BM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Bijzonder Jij team, Bijzonder Jij Vacatures, Bijles speciaal onderwijs, Bijles Almere basisonderwijs, Bijles begrijpend lezen Almere, Nienke van den Tweel, Faalangst training Almere, Dyslexie onderzoek Almere
Recensies
Wij zijn zeer tevreden over de bijlessen en citotraining die onze dochter gevolgd heeft bij Bijzonder Jij. Er is veel individuele aandacht. Hierdoor is ze enorm gegroeid en heeft ze meer zelfvertrouwen gekregen. Wij bevelen Bijzonder Jij van harte aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid