facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bijvoet Energie

Bijvoet Energie

Info

Bijvoet Energie importeert Oostenrijkse pellet installaties van Okofen en BlueBurn met aanvullend een compleet assortiment ondersteunende producten als textielsilo's, pompsystemen en buffervaten.



"Bijvoet Energie importeert duurzame warmte en stroom oplossingen op basis van houtpellets en zon. Merken als OkoFen en BlueBurn pelletketels, Austria Email boilers en buffers, BRV pompsystemen en Silotec opslaggeheugen systemen. Onze showroom is op afspraak te bezoeken."
Adres: Middenweg, 1703RA Heerhugowaard
Telefoonnummer: 0299723040
Stad: Heerhugowaard
Route: Middenweg
Postcode: 1703RA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Houttub.nl Houttub.nl 0 meter Fijn bedrijf met leuke mensen zowel in de winkel als de mannen die het bad komen inst...
Atelier Anemoontje Atelier Anemoontje 2 km Vilt pakketjes om zelf te maken
High Spirits Drankenhandel High Spirits Drankenhandel 3 km Ik kan mijn review niet verwijderen, dus dan maar aanpassen.
Zonmaat B.V. Zonmaat B.V. 3 km Super werk verricht, in de stromende regen op het dak sjouwend met zware panelen.Elec...
La Lique Cosmetics La Lique Cosmetics 4 km Hele fijne begeleiding tijdens mijn pedicure basis praktijkdagen. Communicatie altijd...
Mavibags BV Mavibags BV 5 km Draagtassen en verpakkingen
HOT Sports + Toys HOT Sports + Toys 5 km 3 spellen gekocht op Spellenspektakel waarbij 1 setje speelstukken bleek te missen. B...
Würth Nederland Würth Nederland 5 km Vriendelijk verkoop en mensen die nog echt hun best doen om je te helpen
Het Tattoohuys Het Tattoohuys 6 km Wat een geweldige service! Echt een top ervaring 10 minuten na het plaatsen van mij...
fredvanm fredvanm 6 km www.hettattoohuys.nl
Wildkamp B.V. Wildkamp B.V. 6 km Wildkamp Infra Heerhugowaard is een groothandel met een zeer uitgebreid assortiment g...
Mercato Italiano Mercato Italiano 6 km Wat een leuke winkel en vriendelijk personeel, allemaal "echt" Italiaanse p...
Palveversgroep Palveversgroep 6 km Prima loslocatie Aardige mensen Word snel geholpen
Freesia Tesselaar Freesia Tesselaar 7 km Vakkundige innovatieve ondernemer
Kralen groothandel www.azzurino.nl Kralen groothandel www.azzurino.nl 9 km Goed en ruime keuze van kralen en materialen. Goed advies.
Recensies
Ik ben uitermate tevreden over onze nieuwe Blueburn pelletketel. Na mijn eerdere Ekopower ketel zijn we sinds september vorig jaar overgestapt naar Blueburn. Geen wekelijks onderhoud meer en geen onverwachte storingen. Dit is een eenvoudige en degelijke ketel die gewoon vrijwel geruisloos zijn werk doet. Bijvoet heeft ons kundig geadviseerd en zorg gedragen voor een vlekkeloze levering en omschakeling. Bedankt hiervoor.
Voor ons nieuwe jaren 30 huis wilden wij een nieuwe ketel, echter zou een warmtepomp te duur in gebruik zijn/worden en kozen daarom voor een pelletketel van Okofen. Het is even een investering maar dan heb je voor tientallen jaren een super investering staan. De silo kon zelfs in de schuur staan, ideaal. Onze installateur Schipper uit Huizen heeft ons erg prettig geholpen en geïnformeerd. We zijn erg tevreden over deze aanschaf en zouden het iedereen aanbevelen.
Sinds december 2019 zijn wij naar volle tevredenheid in het bezit van een BlueBurn pelletkachel en een 1000 liter buffervat. De service hebben wij als erg prettig ervaren. Als tip geef ik graag mee te gaan voor een Oostenrijkse palletkachel/buffervat, gezien de prijs/kwaliteit verhouding en gebruiksvriendelijkheid. Bijvoet Energie zal ik zeker bij anderen aanbevelen!
zeer tevreden met mijn Blueburn pelletverwarming. simpele bediening, betrouwbaar en een heerlijk warm huis. ik zal de kuren, fratsen en problemen van de vorige pelletketel niet herhalen, het advies van Paul Bijvoet om die ketel te vervangen kwam geen moment te vroeg. dankzij een zorgvuldige voorbereiding was het wisselen van de verwarmingsketels in één ochtend gepiept.
Ongeveer een jaar geleden gedwongen overgegaan van een ketel van EkoPower naar eentje van BlueBurn. Bijvoet heeft deze kachel geadviseerd en geleverd. We zijn zeer tevreden over de kachel. We hebben er amper werk mee en hij doet het altijd goed! Hij is simpel, geen poespas en zo arbeidsvriendelijk dat we hem vaak vergeten. We hoeven vergeleken met de EkoPower geen onderhoud te plegen. Het stroomverbruik is in ruststand nihil vergeleken met de EkoPower. Nu is het tot nu toe geen koude winter geweest, maar hij verbruikt tot nu toe 1500kg pellets minder dan de EkoPower op jaarbasis. Ik kan hem iedereen van harte aanbevelen.
Met het bouwen van een nieuwbouwwoning kwamen wij voor de keuze om een warmtepomp of een biomassa ketel te plaatsen. In contact gekomen met Schipper installatie B.V. te Huizen. Via een fijn gesprek toch de keuze gemaakt voor een Okofen Smart XS i.p.v. een warmtepomp. December 2019 is deze vakkundig geïnstalleerd in onze woning. Zeer blij met de Okofen. Wat een machine. Een dikke 10
Wij zijn heel tevreden met de Blueburn Pelletkachel. Lekker warm. Een goede investering, goede service. kortom wij bevelen deze installatie zeer aan!
Wij hebben een Blue leveBurn. Bijvoet geeft een goede service, en zijn heel tevreden over deze kachel
Een grote investering maar alles werkt naar behoren en tot nu toe geen storingen gehad.
OkoFen pelletketels, fantastische machines!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid