facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bijlstra Installaties

Bijlstra Installaties

Info

Welkom op de Facebook pagina van Bijlstra installaties. Als totaalinstallateur zijn we thuis in alle installatie disciplines.

Geschiedenis

Staat u er wel eens bij stil dat u elke dag gewoon het licht en de CV aan kunt doen, een douche of bad kunt nemen en lekker kunt koken? Natuurlijk staat u daar niet bij stil en dat willen wij van Bijlstra Installaties ook graag zo houden.

Wij zijn gespecialiseerd om al deze zaken voor u te regelen. Bij nieuwbouw, verbouw of storing denken we met u mee en adviseren we u. Bij een storing staan we zeven dagen per week dag en nacht voor u klaar om deze meteen te verhelpen.

Bij ons betaalt u nooit te veel, want al onze installaties hebben de beste prijs- kwaliteitverhouding. De meest eenvoudige manier om dat te ontdekken is door een offerte bij ons op te vragen.



"Bijlstra Installaties is al jarenlang een betrouwbare installatiespecialist op het gebied van service & onderhoud, installaties & duurzaam met bijpassende abonnementen. Bij ons kunt u terecht voor nieuwe installaties, het renoveren van uw oude installatie of het onderhouden van uw huidige installatiesysteem. Wij zijn er voor zowel de particulieren als de bedrijven en denken graag met u mee. Samen gaan we op zoek naar een duurzame oplossing."
Adres: Hogedijken 22, 9101 WV Dokkum
Telefoonnummer: 0519 - 22 17 90
Stad: Dokkum
Route: Hogedijken 22
Postcode: 9101 WV


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 16:45
Dinsdag: 07:00 - 16:45
Woensdag: 07:00 - 16:45
Donderdag: 07:00 - 16:45
Vrijdag: 07:00 - 16:45


op zoek naar gerelateerd: Installatie bedrijf Apeldoorn, Brink installatie Kootwijkerbroek, Loodgieter Kootwijkerbroek, Installatiebedrijf Rijen, Damstra Leeuwarden, KIN Installatietechniek, Bisseling Apeldoorn, KIN Installatietechniek overgenomen
Recensies
Ik weet niet wie ons vandaag uit de brand heeft geholpen, maar wat fijn dat hij ons zo heeft geholpen. Leuke jongen, behulpzaam en vaardig. Dikke pluim
Bijlstra Installaties heeft ons dak van zonnepanelen voorzien. Van eerste contactmoment tot aan de plaatsing en informatievoorziening is uitstekend bevallen. De afwerking op het dak en de installatie in huis voldoen volledig aan de verwachting. Het contact is persoonlijk en op maat.
Gebeld met dit bedrijf ivm kapot toilet. Ondanks de drukte maakte ze plek en binnen now time was mijn toilet gemaakt. Zeer prettig contact enfijn dat het zo snel kon
Offerteaanvraag gedaan voor een warmtepomp. Geweigert omdat men schijnbaar genoeg klanten heeft. Jammer.
Zelden zo slecht bedrijf meegemaakt, weken nodig om contact te krijgen en dan service ook nog beneden peil!
Goed bedrijf, heeft onze cv ketel en ondervloerverwarming geinstalleerd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid