facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bijlmerbajes Events

Bijlmerbajes Events

Info

Bijlmerbajes Events organiseert evenementen en activiteiten in de voormalige gevangenis. Van congressen tot grote feesten en bedrijfsuitjes, het kan allemaal!

Geschiedenis

Welkom bij Bijlmerbajes Events!

Wij organiseren verschillende activiteiten en evenementen in de voormalige gevangenis, om werk te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wees er snel bij, want we mogen dit vooralsnog doen tot november 2017.

De laatste gevangenen zijn in juni 2016 overgeplaatst naar de nieuwste gevangenis van Nederland, het justitioneel complex Zaandam. In de torens van de Bijlmerbajes is een asielzoekerscentrum en in het hoofdgebouw is een tijdelijke broedplaats te vinden.

Heb je altijd al willen weten wat er zich binnen de muren van de Bijlmerbajes heeft afgespeeld? Wij bieden rondleidingen verzorgen in samenwerking met onder andere ex-gedetineerden, asielzoekers, oud-cipiers die jaren in de Bajes hebben gewerkt. Tijdens deze rondleiding kom je er achter hoe drugs en drank naar binnen werden gesmokkeld, krijg je grappige anekdotes te horen en worden spannende ontsnappingsverhalen verteld. Daarnaast zie je ruimtes in het hoofdgebouw waar je tot voor kort niet mocht komen zoals de visitatie, de oude trainingscel in de kelder, bezoekersruimte, kun je een celfie maken en gevangenisteksten lezen op de muren en plafonds van de wachtcellen.

Vind je een rondleiding te pasief? Met ons Wie is de Mol?-achtige spel, 'Wie is de foute Cipier?' genaamd, komen oude herinneringen tot leven. Dit spel is te spelen vanaf 10 tot 100 personen.

In de escaperoom, die je kunt spelen van 5 tot 10 personen, doe je een poging te ontsnappen uit een cellencomplex.

In de oude Bajes zijn ook feesten, partijen en events te organiseren.

Wil je op de hoogte gehouden worden over de activiteiten en programmering in de voormalige gevangenis? Volg ons dan via facebook!

Tot snel op een van onze activiteiten of evenementen

Adres: Wenckenbachweg 48, 1096 AN Amsterdam
Telefoonnummer: 0641120660
Stad: Amsterdam
Route: Wenckenbachweg 48
Postcode: 1096 AN



op zoek naar gerelateerd: Rondleiding Bijlmerbajes, Sloop Bijlmerbajes, Bijlmerbajes huren, 40 jaar Bijlmerbajes, De Bajes Amsterdam, Penitentiaire Inrichting Amsterdam
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Bijlmerbajes Events met het openbaar vervoer


Amsterdam, Spaklerweg 440 meter
51
53
54

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid