facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bijles in de Bommelerwaard

Bijles in de Bommelerwaard

Info

Bijles- en huiswerkbegeleidingsinstituut voor het basisonderwijs, middelbaar onderwijs en hoger onderwijs.

Geschiedenis

Bijles en huiswerkbegeleiding voor basisschool, middelbare school en hoger onderwijs. De begeleiding wordt gegeven door docenten en studenten van verschillende universiteiten. Daarnaast is er examentraining en handschrift therapie mogelijk.



"Ondersteuning van leerlingen. Ervaren docent bijgestaan door studenten."
Adres: Dorpsstraat 20, 5314 AE Bruchem
Telefoonnummer: 06-45700525
Stad: Bruchem
Route: Dorpsstraat 20
Postcode: 5314 AE



op zoek naar gerelateerd: Reinart Bragt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Stemlokaal Het Stemlokaal 794 meter Yvonne Labrujère geeft stembevrijdingslessen en workshops. Individueel en aan groepen...
Recensies
Ik heb drie jaar lang bijles bij Reinart gevolgd voor de vakken: wiskunde A, bedrijfseconomie en economie. Zijn bijlessen zijn uitstekend en hij geeft fijn en rustig uitleg.
Twee jaar lang bijles wiskunde gekregen. Altijd een fijne een rustige uitleg gehad die ik veel beter kon begrijpen dan de boeken van school.
Ik ging er naar toe voor wiskunde, bedrijfseconomie en economie, waar ik bijna allemaal onvoldoendes voorstond en heb door de bijlessen en examen trainingen een 7 of hoger voor mijn examens van deze vakken gehaald.
Een hele fijne bijles leraar waar je veel van leert en die alles goed uitlegt tot dat je het snapt.
Goed en vriendelijk! Aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid