facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bijl Tweewielers

Bijl Tweewielers

Info

Dé Freebike,Pointer, Sparta en Batavus specialist
Ook voor reparatie van alle tweewielers, nette prijzen klant en service gericht verkoop van Top occasions

Geschiedenis

Pointer, Sparta en Batavus specialist

Reparatie en verkoop van alle bekende merken

Ook verkoop van 2e hands fietsen



"Sinds 1995 gevestigd in Enkhuizen.Wij zijn verkozen als beste tweewielerwinkel van Enkhuizen en de een na beste tweewielerwinkel van Noord-Holland met een cijfer van 9,1.Daar zijn wij best trots op.Rih, Multicycle, Freebike, Pointer, Bimas, Gazelle, Sparta en Batavus specialist, alsmede reparatie van alle soorten en merken fietsen.Ook rollator en rolstoel reparatie. En verkoop van speciale Van Raam fietsen.Reparatie en verkoop van alle bekende merkenen verkoop van 2e hands fietsen en E-Bike’s."
Adres: Piet Smitstraat 1-3, 1602 VA Enkhuizen
Telefoonnummer: 0228321181
Stad: Enkhuizen
Route: Piet Smitstraat 1-3
Postcode: 1602 VA


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Dekker Tweewielers, Tweedehands fietsen Enkhuizen, Fietsenwinkel West-Friesland, Fietsverhuur Enkhuizen, Enkhuizen fietsen, Smit Brandhoff Tweewielers, Fietsenwinkel Bovenkarspel, Dekker Tweewielers Andijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dekker Tweewielers Enkhuizen Dekker Tweewielers Enkhuizen 1 km Super service. Ik kocht een nieuw zadel en dat werd er direct een gratis opgezet. Fij...
Recensies
Kom over een uur maar terug ik heb het nu te druk. Das heel klantvriendelijk,maar ik kom hier nooit meer terug,ik wens je wel heel veel succes met je zaak.
Super snel klaar.s’ochtends gebracht, en s’middags kon ik mijn fiets weer halen. Werd me wel medegedeeld de volgende x mijn fiets niet meer bij hem te brengen serieus dat zeg je toch niet? Dacht dat dit een winkel tevens fietsenmaker was.
Ik heb bij deze winkel een zitje gekocht om mijn zoon mee te kunnen nemen op de fiets. Toen ik deze ophaalde vertelde de man mij dat het eenvoudig zelf te plaatsen is. Dit ging ik vandaag proberen maar daarvoor heb ik een ijzerzaag nodig en die heb ik helaas niet. Wanneer hij hem dan zou plaatsen moet de man kosten rekening brengen....iets wat ik normaal gesproken geen probleem zou vinden en het is ook best logisch. Het punt is alleen dat dezelfde meneer mij vorige week vertelde dat wanneer ik er niet uit zou komen ik terug kon komen en hij hem er wel eventjes op zou zetten. Dit vind ik erg vreemd omdat het vorige week nog gratis kon en ik er nu voor zou moeten betalen. Daarom ben ik maar onverrichte zaken naar huis gegaan. Ik vind het geen probleem om te betalen maar ga dan niet eerst vertellen dat het er wel even op gezet kan worden als service. Volgende keer gewoon online voor ongeveer de helft want van de lokale service hoef ik het niet te hebben in dit geval
Een top Winkel en top service. Ik had per ongeluk een pakket verstuurd naar deze winkel als pickup-point i.p.v het daadwerkelijke adres van de ontvanger. Na de eigenaar van deze winkel gesproken te hebben kwam hij meteen met de oplossing dat hij het pakket zou doorsturen naar het juiste adres. Snel gehandeld en een perfecte oplossing, anders had ik 2 uur met de auto mogen reizen om het pakket op te halen.. Ik geloof meteen dat deze service ook toegepast zal worden als ik mijn fiets kom langs brengen ter reparatie! Nogmaals mijn dank:
Mijn vrouw en ik fietsten in Enkhuizen naar Medemblik over de Oostzeedijk een prachtige tocht. Bij het begin bleek mijn zadel los te zitten. Het draaide mee bij elke trapbeweging: reuze lastig. Bij toeval passeerden wij BIJL TWEEWIELERS. Toch even vragen of heer Bijl dit euvel met het zadel op dat moment zou willen verhelpen. Geen probleem en in een ommezien van tijd was het euvel vakkundig verholpen. Maar heer Bijl zag dat mijn achterspatbord ook een schroefje miste. Vanwege de veiligheid ook maar even een bijpassend schroefje gezocht en het spatbord deskundig vastgezet. De vraag wat de kosten waren werd weggewuifd, daar wilde heer Bijl niets van weten! Service van de zaak zei hij en na een vriendelijk woord zijn wij zorgeloos verder gefietst: bedankt mijnheer Bijl!
Heen geweest voor een nieuw fietslampje, 5 euro voor betaald om er thuis achter te komen dat deze tweedehands is
Fijne no-nonsense fietsenzaak. Lekker in de buurt, dus als er iets gerepareerd moet worden, even fietsje brengen en lopend naar huis. Geweldige service. Als er wat haast bij is, wordt er gewoon tijd gemaakt. Onlangs een fijne Batavus gekocht!
Hele lieve mensen!
Verreweg de allerbeste rijwielzaak van Noordholland is te vinden in ENKHUIZEN op het adres: Piet Smitstraat 1-3. Tevens het aangewezen adres voor een vakkundige reparatie aan uw fiets. Zegt het voort, zegt het voort.!!!!!
Zin in een slecht humeur? Kom dan vooral langs. Gastvriendelijkheid is ver te zoeken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid