facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bijl Tweewielercentrum

Info

Winkel op mooie locatie, ruime parkeerplaats voor de deur. Waar altijd een kop koffie wordt geschonken. Blijf op de hoogte via deze facebookpagina.

Geschiedenis

Winkel op mooie locatie, ruime parkeerplaats voor de deur. Waar altijd een kop koffie wordt geschonken. Blijf op de hoogte via deze facebookpagina.

Adres: HB Nederburghstraat 1a, 2861ZB Bergambacht
Telefoonnummer: 0182357178
Stad: Bergambacht
Route: HB Nederburghstraat 1a
Postcode: 2861ZB



op zoek naar gerelateerd: Boom Tweewielers, Tweewielers Rotterdam, Schoonhoven fietsen, Fietsenwinkel Capelle, Fietsenwinkel schenkel
Recensies
Goede ervaringen mee. Komt afspraken na. Service is top! Verkopen alleen producten waar ze achter kunnen staan qua kwaliteit, en dat merk je aan de hoeveelheid klandizie.
Klantvriendelijk, servicegericht en eerlijk. Als je dat zoekt bij een adres voor aanschaf en reparatie van je fiets, dan ben je bij Robin Bijl en zijn team aan het juiste adres!
Afspraak gemaakt voor een onderhoudsbeurt voor mijn fiets. Onderhoudsbeurt on snel gepland worden. Fiets werd in goede conditie en schoon afgeleverd. Zeer tevreden hoe alles verlopen is.
Bijl tweewielcentrum verkoopt top kwaliteit fietsen. Is niet de goedkoopste, maar biedt daarentegen top service.
Prima service en mooie tweedehands fiets gekocht en een nette afwikkeling.
vakkundig en plezierig/correct geholpen worden en de service is ook geweldig !!!
Enkele weken nadat wij beiden een E-bike bij Bijl hadden aangeschaft, zijn wij verhuisd naar Gouda. Toen wij bericht kregen dat de fietsen aan de eerste servicebeurt toe waren en ik vertelde dat wij inmiddels waren verhuisd, bleek dat in het geheel geen probleem. De fietsen zouden worden opgehaald en ook weer worden teruggebracht. Inmiddels is dit ook voor de tweede servicebeurt keurig verzorgd. Ook een probleempje met de sensor van één van de fietsen is op deze manier keurig opgelost. Je bent dat tegenwoordig niet meer zo gewend, maar bij deze zaak is de klant écht koning. Een geweldige service.
Op vakantie onderweg naar Gouda. Lekke band! Snelle service. Eigenaar bereid om te schuiven in zijn drukke agenda om ons te helpen. Na een uurtje fiets al weer klaar.
De ene dag een e-bike besteld en de volgende dag opgehaald. Fijn dat de fiets zo snel geleverd kon worden.
Goede en snelle vriendelijke service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid