facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bijl schoenen

Bijl schoenen

Info

Uw voeten te breed,te smal,te klein of te groot. Schoenenspeciaalzaak Klaas Bijl heeft de passende schoen voor u.

Adres: Hoofdkanaal wz 32, 7881 AB Emmer-Compascuum
Telefoonnummer: 0591-351787
Stad: Emmer-Compascuum
Route: Hoofdkanaal wz 32
Postcode: 7881 AB



op zoek naar gerelateerd: Schutrups schoenen dames, Orthopedische schoenen Drenthe, Schoenen Gieten
Recensies
Via een wandelgroep pagina op Facebook werd ik geattendeerd om eens contact op te nemen met Bijl Schoenen, omdat ik constant blaren blijf houden met wandelen. Ik was al eens eerder bij een schoenenspeciaalzaak geweest, maar tot 2x toe ben ik daar niet fijn geholpen. Naar aanleiding van mijn email aan Bijl Schoenen werd ik gebeld door hebben we een afspraak gemaakt om eens langs te komen om mijn voeten en schoenen te bekijken. Heel fijn, want door het maken van een afspraak kreeg ik alle "aandacht" en rust om alles goed te bekijken. De uitleg die ik kreeg was heel verhelderend! Eindelijk weet ik waarom ik altijd blaren blijf houden. Ik kreeg uitleg wat voor soort schoenen ik nodig ben, waar ik op moet letten en er werden voetscans gemaakt. Naar aanleiding van de voetscan hebben we ook gelijk zooltjes laten maken. Heel fijn deze combinatie van een schoenenspeciaalzaak en een podotherapeut! We hebben een aantal schoenen gepast en gevoelt. Ruime keuze, zelfs is breedte maten! Niet alleen maar Meindls en Hanwag. Uiteindelijk kreeg ik Stadler schoenen aan en die zaten meteen als pantoffels. Thuis aantal keren op gelopen en 2 weken na onze eerste afspraak kon ik mijn steunzolen ophalen. In het verleden heb ik ook steunzolen gehad via een andere praktijk, maar daar kon ik nog geen 5 minuten op lopen, zoveel pijn kreeg ik daar al van, zo hard. De steunzolen die ik nu heb gekregen zijn heel fijn! Ik heb er meteen boodschappen mee gedaan, zonder pijn of moeite. Het voelde gewoon goed! Ook nog leuke sneakers gekocht, in mijn breedtemaat! Zijn niet alleen maar "oudere mensen' schoenen, maar ook hippe sneakers! Er werd zelfs aangeboden om mijn huidige wandelschoenen aan te laten passen en een zooltje hoefde in eerste instantie niet echt perse. Ik heb er wel voor gekozen, voor extra stabiliteit. Er wordt dus erg met je meegedacht. Blij met mijn keuze om hier naar toe te gaan ipv een andere, veel te groot geworden, schoenenspeciaalzaak. Heel verhelderend, duidelijk en fijne service! Zeker een rit waard naar Emmer-Compascuum.
Met een goed gevoel vandaag 2 paar prachtige laarsjes gekocht voor de winter. Ben bekend met voetklachten en ze kunnen goed adviseren welke schoenen goed bij de voet passen! Heb er al vaker mn schoenen gekocht en blijf ik ook zeker doen!
Prima geholpen goeie kwaliteit schoenen fijne sfeer
Nog nooit spijt gehad dat we daar steeds de juiste schoenen kopen
Uitstekend de service en vriendelujk personeel
Hele goede service, top!
Hele goede schoenenwinkel.moeilijke voeten ze nemen alle tijd voor je.
Super geholpen vandaag en in het verleden al. Vandaag heen geweest omdat een schoen wat lastig zat en gewoon nieuwe schoenen, nèt wat groter, meegekregen. Zitten nog beter dan de vorige! Super service. Kom hier zeker terug!
Goede service. Ze nemen de tijd voor de klanten!
Goede service en kwaliteit hoog in 't vaandel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid