facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bijl Financieel Advies

Bijl Financieel Advies

Info

Bijl Financieel Advies. Uw persoonlijke en onafhankelijke adviseur op het gebied van Verzekeringen, Hypotheken, Bankzaken, Financieringen en Pensioenen.

Geschiedenis

Henri Bijl, eigenaar en gezicht van Bijl Financieel Advies, staat zowel de particulier, het bedrijfsleven als verenigingen en stichtingen sinds het jaar 2000 bij met persoonlijk advies.

Henri Bijl is en blijft uw persoonlijke adviseur op het gebied van Verzekeringen, Hypotheken, Bankzaken, Financieringen en Pensioenen. Het wordt als prettig en waardevol ervaren om nog met een adviseur om de tafel te kunnen zitten, zonder u ongemakkelijk te voelen. "Gewoon" iemand die er voor u is als het nodig is en graag voor u klaar staat. Zeker in de huidige tijd waarin alles digitaal en op afstand schijnt te moeten.

Natuurlijk biedt ook Bijl Financieel Advies u een digitale polismap en zelfs een App om uw gegevens altijd bij u te hebben en dingen te kunnen regelen. Maar die persoonlijke aanpak blijft toch een belangrijk en sterk punt.

Of het nu gaat om uw verzekeringen door te nemen, te vergelijken, te regelen of te helpen bij schade. U kunt rekenen op een onafhankelijk en deskundig advies.

Vergelijken van verzekeringen kan via vele "onafhankelijke" rekenmodules. MAAR, zijn die wel zo onafhankelijk en krijgt u dan de beste voorwaarden? Bijl Financieel Advies is een echt onafhankelijke adviseur. Geen enkele bank of verzekeraar heeft een belang in Bijl Financieel Advies, waardoor er echt een onafhankelijk vergelijk tussen de diverse aanbieders gemaakt wordt.

Henri Bijl beschikt zelf over de vereiste en benodigde diploma's om u te mogen adviseren. Tevens neemt hij deel aan een continue proces van scholing om te beschikken over actuele kennis, wijziging van wetgeving en andere wijzigingen die continue plaatsvinden.

Onder de diverse onderwerpen / buttons treft u nog een korte toelichting aan.

Graag nodig ik u uit om een vrijblijvend en kosteloos gesprek met mij aan te gaan en samen met u te bekijken wat ik voor u kan betekenen.

Graag tot ziens.

Henri Bijl

Adres: Lijster 9, 3299 BT Binnenmaas
Telefoonnummer: 078-6765927
Stad: Maasdam
Route: Lijster 9
Postcode: 3299 BT


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid