facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BijHoen Santa Run '18 - Powered by Rotary Brunssum Onderbanken

BijHoen Santa Run '18 - Powered by Rotary Brunssum Onderbanken

Info

16 december organiseert Rotary Club Brunssum-Onderbanken een Santa FunRun in Brunssum! De volledige opbrengst gaat naar Stichting Leergeld.

Geschiedenis

Op zondag 18 december 2016 organiseert Rotary Brunssum-Onderbanken de FitnessBijHoen Santa FunRun in het centrum en Vijverpark van Brunssum.

Tijdens de Santa FunRun leggen deelnemers verkleed als Kerstman een parcours af met een afstand naar keuze. 1, 2, 3, 4 of 5 kilometer.

Het evenement is voor alle leeftijden, waarbij de deelnemers een starterpakket aanschaffen voor € 10,- per persoon. In het pakket zitten alle benodigdheden om deel te kunnen nemen aan de Santa Run en je startnummer is tevens een lot waarmee je mooie prijzen kan winnen bij de Loterij tijdens de Santa's Afterparty. Hoofdprijs is een luchtballonvaart voor 6 personen!

De opbrengst van het evenement is geheel bestemd voor het goede doel. Dit jaar is gekozen voor het goede doel: 'Stichting Leergeld Parkstad'.

Adres: Kerkstraat 274, 6444 PL Brunssum
Stad: Brunssum
Route: Kerkstraat 274
Postcode: 6444 PL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
D'r Brikke Oave D'r Brikke Oave 459 meter Tijdens onze vakantie op de Brunsummerheide om de hoek in Brunsum neergestreken voor ...
Stichting Wijkteam Brunssum Noord Stichting Wijkteam Brunssum Noord 811 meter Stichting Wijkteam Brunssum Noord
Poete Treffe Poete Treffe 1 km Elk jaar, de zondag voor carnaval, organiseren wij een carnavals bijeenkomst voor kin...
Trefcentrum Treebeek Trefcentrum Treebeek 2 km Leuke gezellige locatie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid