facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bijdam

Bijdam

Info

Bijdam Watersport B.V. Wormer biedt u alles voor uw boot en motor in hartje Noord-Holland: stalling, reparatie, onderhoud en een watersportwinkel.

Geschiedenis

Bijdam is opgericht in 1974. Sindsdien heeft Bijdam Watersport Wormer zich gespecialiseerd in alles wat met pleziervaart te maken heeft. Bij onze vestiging in Wormer, centraal gelegen in het hart van Noord-Holland, kunt u terecht voor onder andere stalling, onderhoud en reparatie en onderdelen voor uw boot, binnenboordmotor of buitenboordmotor.

Bijdam Watersport Wormer kan tegen voordelige tarieven uw boot hijsen en stallen zowel binnen als buiten. Voor zowel winterstalling als korte stalling in de zomer- en wintermaanden kunt u contact met ons opnemen. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met hijsen en stallen van boten van de meest uiteenlopende formaten. Ook winterstalling met staande mast is mogelijk.


Onze monteurs zijn zeer ervaren met onderhoud en reparatie van boten, buitenboordmotoren en inboard motoren. Zij hebben jarenlange ervaring met reparatie van allerlei soorten schade en van periodiek onderhoud aan zowel uw boot als motor. Met al uw vragen over onderhoud en reparatie kunt u bij hen gegarandeerd terecht voor een passend advies. Als Volvo Penta dealer is Bijdam Watersport Wormer met name gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en verkoop van Volvo Penta motoren en -onderdelen maar ook met motoren van andere merken weten wij goed raad.

In onze Ship Shop kunt u rondsnuffelen tussen een grote diversiteit aan watersport artikelen. Zo verkopen wij behalve watersport artikelen ook onderdelen voor buitenboordmotoren en binnenboordmotoren van diverse merken. Bij Bijdam Watersport kan iedere liefhebber van watersport en pleziervaart zijn hart ophalen!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over Bijdam Watersport Wormer en onze diensten? Neem contact met ons op via het formulier of bel naar 075-628 1565. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Adres: Veerdijk 103, 1531 MB Wormer
Telefoonnummer: 075-6281565
Stad: Wormer
Route: Veerdijk 103
Postcode: 1531 MB



op zoek naar gerelateerd: Bijdam winterstalling, Bijdam boegschroef, Bijdam vacatures, Botenhandel Wormer, Watersport winkel open op zondag, Aluminium boot wormer, Watersport winkel Amsterdam, 2-takt buitenboordmotor reparatie
Recensies
Aan het einde van het seizoen een paar weken aan mijn boot geklust wat zo goed was gelukt door het goede advies en uitgebreide assortiment in de winkel. Klussen die ik niet zelf kon lassen, etc werd tegen een heel redelijk tarief en snel uitgevoerd door het vakkundige personeel van Bijdam. Kan dit aanraden aan iedereen met of zonder veel ervaring die met plezier aan zijn boot wil klussen zonder daarvoor de hoofdprijs te moeten betalen.
Dit is zo'n winkel waar je alles vind wat je nodig hebt en waar ze weten waar je het over hebt. Als het niet past wordt er naar een normale oplossing gezocht die voor alle partijen passend is. Toppers...
Super geholpen in de winkel. Motor service en stalling, alles prima en vriendelijk personeel. Echt een aanrader!
Ons zijn ze als klant kwijt!
Hier ga ik vaker wat bestellen,snelle levering, en waarom? Dit bedrijf heeft dus echt voorraad, en geen nepvoorraad heel veel webshops hebben helemaal geen voorraad, maar geven aan van wel., zodat je maar maanden wachten moet, en je geld kwijt bent..Ik ben heel blij met Bijdam.
Boot in de winterstalling. Netjes schoongespoten. Motor beurtje gehad. Gewoon prima.
Ideale plek om aan je boot te werken, veel expertise en ervaring aanwezig en voor alles is een oplossing
Je kunt en komt totaal niet in contact via de tel niet met de.e mensen
In de sluis ging de kabel voor m'n buitenboordmotor kapot. Gelukkig zit Bijdam om de hoek. Direct geholpen en binnen een uur weer lekker aan het varen. Vriendelijk personeel!
Voor goed advies, maatwerk en prettige service moet je bij dit familiebedrijf zijn. Heel handig als je bootje bij hen of ernaast bij van Leeuwen ligt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid