facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bij Zuiver

Bij Zuiver

Info

(Privé) yogalessen, pilates en mindfulness

Adres:
Telefoonnummer: 0031 646277747
moc.liamg@reviuzjib
Stad: Middelharnis



op zoek naar gerelateerd: spa zuiver, spa zuiver openingstijden, spa zuiver reserveren, spa zuiver faciliteiten, zuiver adres, spa zuiver behandelingen, spa zuiver entree, spa zuiver medewerkers
Recensies
Ik kwam bij Christel vanwege aanhoudende whiplashklachten cognitief, mentaal, fysiek. Enorm verbeterd. Christel pakt het aanleren van de epiphoramethode op een heel fijne manier aan. De combinatie met o.a. yogamassage had ik een klein vraagteken bij op voorhand, maar bleek niet nodig: het verrijkt het gehele proces zelfs enorm, waarin Christel elke stap naast je staat en in oprecht contact met je staat. En de rustmomenten in de sessies zijn pure verwennerij. Veel baat gehad bij de epihorasessies.
Elke week ga ik met veel plezier naar de yogalessen. Christel neemt de tijd voor je en helpt je verder in de houdingen. Er is afwisseling in de lessen, oefeningen worden herhaald en nieuwe oefeningen worden aangeleerd. Ze biedt verschillende mogelijkheden aan, zodat je de les op je eigen niveau kunt volgen. De infrarood panelen zijn erg fijn voor de spieren. Even genieten van de tijd voor jezelf.
Iedere keer weer kom ik heerlijk ontspannen en rustig uit de hot yoga les. De aandacht van Christel tijdens de les voelt als een warme deken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid