facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bij Walther

Bij Walther

Geschiedenis

Wij zijn met vakantie van 2 augustus tot en met 22 augustus

Bij Walther combineert smaak en gezelligheid!

Sinds Bij Walther in 2009 de deuren opende, gaat het bij ons maar om één ding: onze gasten laten genieten van heerlijke gerechten en een goed glas wijn in een ongedwongen, huiselijke ambiance.

De kracht van Bij Walther is de combinatie van de kookkunsten van chef kok Walther Verbrüggen en de hartelijke ontvangst en bediening door zijn echtgenote Jacqueline.

De kaart is gevarieerd, maar de basis van de keuken is Italiaans. Dat betekent pure smaken, verse ingrediënten en veel liefde voor het vak.

Adres: Markt 38, 6461 EC Kerkrade
Telefoonnummer: 045-5670300
Stad: Kerkrade
Route: Markt 38
Postcode: 6461 EC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
McDonald's McDonald's 3 km Zojuist door de drive gereden en een chili chicken zonder SLA besteld, kom ik thuis e...
Recensies
Wat een gezellig en sfeervol restaurant. Wij hebben er vorige week heerlijk gegeten. En je voelt dat dit echte horeca mensen zijn. Wat een ontvangst. Zo moet het. Een echte aanrader! Succes!
Nog één van de culinaire pareltjes die Kerkrade rijk is: Goedkoop parkeren om de hoek en gelegen aan het kleine maar fraaie marktje in het centrum. Heel sfeervol ingericht restaurant met oog voor gezellig tafelen en vriendelijk-down to earth- personeel. Daarbij heerlijk gegeten voor een faire prijs. Wat kan een mens nog meer verlangen?
Wat een mooi restaurant, vriendelijk personeel en goed eten. Ga ik vaker komen in de toekomst!
Mijn tweede Feelgoodbon bij Walther besteed, wat een genot. Op de eerste plaats volgens afspraak 17 uur ophalen, brood net uit de oven. Twee schalen vol met lekkernijen, smakelijk op hoog niveau. Mijn eerste bezoek aan Walther, ik kom zeker terug als ze echt open zijn.
Heerlijk gegeten. Personeel super professioneel en aardig. Zeker een aanrader.Aanbevolen gerechtenFrambozen Dessert
Gusto Bistrobar is een echte aanrader! Van gezellig een drankje doen met een hapje tot heerlijk dineren. Al meerdere avonden hier mogen genieten van de culinaire gerechten. Van een lekker salade tot pasta of een overheerlijk vlees/visgerecht. Alles wordt netjes geserveerd met altijd een afwisselend groente gerecht en friet of pasta. Tot slot de heerlijke desserts die je avond afsluiten. AANRADER!! Dame blanche Bediening, sfeer, aankleding super! Tot snel
Heerlijke schnitzel gegeten en vlot en professioneel bediend, ondanks de drukte vanwege het WMC!
Gezellig restaurant, het eten was lekker, vooral de dame blanche, bij het lavataartje was de lava opgedroogd en was dit toetje wat klein. De prijs kwaliteitverhouding kan beter, 2 hoofdgerechten, 2 toetjes, 3 biertjes en 1 wijntje €90,00 vind ik prijzig.
Gisteren heel lekker gegeten super "extra menuutje". Lekker buiten op het terras, ondergaande zon met leuke mensen om je heen. Super avond gehad..
Mooi restaurant. Heel gezellig ingericht. We hebben heerlijk gegeten. Fijne porties. Voor ons precies goed . Vriendelijke bediening. Gaan zeker nog eens terug. Zijn zeer tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid