facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bij Roos

Bij Roos

Info

Bij Roos kan je terecht voor inspiratie, workshops, coaching & advies of voor het huren van (vergader)ruimte. En altijd iets lekkers te eten en te drinken erbij!



"Bij Roos biedt een sfeervolle plek voor vergaderingen. workshops en trainingen. Bij Roos kenmerkt zich door een kleinschalige en persoonlijke aanpak."
Adres: klinckemalaan 7, 9801 CA Zuidhorn
Telefoonnummer: 06-27560789
Stad: Zuidhorn
Route: klinckemalaan 7
Postcode: 9801 CA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schuldhulpmaatje Westerkwartier Schuldhulpmaatje Westerkwartier 1 km Schulden los je alleen op door structurele hulp. We leren je zelf de regie te nemen o...
Recensies
Uitstekende vergader- en trainingslocatie. De faciliteiten zijn tip-top in orde en je zit in een inspirerende omgeving. Je kunt zien dat de gastvrouw smaak heeft, ook letterlijk. De catering is zelf gemaakt en voelt als een traktatie. Wij hadden het geluk om nog in de tuin te kunnen lunchen. Dus zeker een aanrader als je op zoek bent naar een locatie voor een groep van circa 4-8 personen!
Inspirerende plek! Om te vieren en te werken. Met veel aandacht voor het geheel tot in detail. Heerlijke koffie met een warm welkom.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid