facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bij Rob Menswear

Bij Rob Menswear

Info


Wij zijn een gezellige winkel voor mannen! met een breed assortiment hopen wij je te verrassen. In de bar staat de koffie en pilsje voor je klaar!

Adres: Stationsstraat 18, 5751 HE Deurne (gemeente)
Telefoonnummer: 0493745045
Stad: Deurne
Route: Stationsstraat 18
Postcode: 5751 HE



op zoek naar gerelateerd: Malelions Deurne, Dortu Deurne, Kledingzaak Deurne, Vamos Deurne
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Seven 10 Seven 10 78 meter Zeer fijne winkel. Vriendelijk personeel en goede kwaliteit van kleding. Kocht eerst...
Recensies
In maart 3 polo's gekocht Rob Menswear. Van te voren gezegd dat ik al veel polo's heb gehad die gaatjes voor onderin krijgen. Er werd gezegd mocht dit bij deze gebeuren dan terug komen en het wordt opgelost. Na een half jaar waarin ik de polo misschien 8 keer gedragen heb vertoont deze ook al gaatjes. Dus terug gegaan naar de winkel waar je dan als antwoord krijgt dat ze te oud zijn en te vaak gedragen. Conclusie: Een polo kan men maar 7 keer dragen en dan is ie al versleten. Dan kan ik beter voor dat geld 5 polo"s bij de PriMark halen. Daarvan weet ik dat ik ze na drie keer dragen weg kan gooien.
Helaas is mijn ervaring met deze winkel vandaag flink gedaald. Eind juni twee polo gekocht voor 150 euro. 1 polo zit vol met gaatjes op de rug en bij de kraag. Ik mag over twee weken terug komen want de mevr in de winkel kan er niks mee. Erg jammer want voor deze prijs zou ik meer service verwachten .de zomer is dan voorbij . Ik vin
Een aantal shirts online op facebook uitgezocht. Deze werden netjes thuisbezorgd en wat niet paste of niet mijn smaak was later weer opgehaald. Betaling ging simpel met een tikkie. Super service.
Top zaak, altijd keurig geholpen en mooie collecties!
Snel en vakkundig geholpen Met service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid