facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bij Raggers

Bij Raggers

Info

Culinair genieten aan Noordwijkse Boulevard

Adres: Koningin Wilhelmina Boulevard 16A, 2202 GT Noordwijk
Telefoonnummer: 071-3614875
Stad: Noordwijk aan Zee
Route: Koningin Wilhelmina Boulevard 16A
Postcode: 2202 GT



op zoek naar gerelateerd: iens bij raggers, dutch noordwijk, bij raggers noordwijk menu, onder de linde noordwijk, menukaart bij raggers noordwijk, villa de duinen, restaurant noordwijk, goedkoop eten noordwijk aan zee
Recensies
Bij Raggers is een beetje chique restaurant met een bib gourmand aanbeveling. We hebben van de 5 gangenmenu genoten en voor zowel de vis als vleesliefhebbers was het een aangename selectie. Het wijnarrangement is er uitstekend op aangepast en maakt het compleet. Het personeel is professioneel met ook ruimte voor een persoonlijke noot. Aanrader!!!
Raggers was onze eerste stop op een zesdaagse culinaire trip in Zuid-Holland. De inrichting op de zeedijk oogt wat zuinig, maar daar is in de keuken niets van te merken. Dit is een absoluut eerlijke keuken met zalige gerechten, heerlijke wijntjes en een erg professionele en vriendelijke bediening. Onze zesdaagse was alvast perfect ingezet.
Bij Raggers valt niet direct op tussen de restaurants aan de boulevard, maar is zeker één van de betere restaurants van Noordwijk. De gerechten worden met veel liefde en aandacht bereid en ieder gerecht is weer een bijzondere combinatie van smaken. Zeker een aanrader.
Heerlijk gegeten, zalige gerechten met goede afstemming en persoonlijke toelichting voor bijpassende wijnen!!! We komen terug hoor...
Het terras is weer open en om het te vieren kregen we een mooi glas bubbels aangeboden! We zaten comfortabel onder de heater, en voelden ons zeer welkom en safe! Een heerlijke lunch de risotto is een geweldige klassieker en ook de eendenlever met rode portsaus was verrukkelijk! begeleidt door bijpassende wijn, het was als vanouds! We komen hier al vele jaren en de gerechten zijn zo mooi van smaak en altijd perfecte kwaliteit! Gelukkig dat deze parel aan de boulevard de Corona heeft overleefd! Gerda van Tilburg
Wat een parel! Door de wol geverfde horeca ondernemers die het tempo van de tafel goed aanvoelen. Menu van de chef is geen selectie van de kaart maar echt iets om je te verrassen. De bijpassende wijn is een aanvulling op het prachtige gerecht dat aangeboden wordt. Fijne sfeer voor een echt avondje uit.
Wij verbleven een aantal dagen in Noordwijk... Dit restaurant biedt uitzonderlijk goed eten aan, maar niet alleen dat heeft ons doen beslissing om 2 dagen na mekaar terug te gaan. Wie graag geniet van een ultra charmante bediening door de kelner van dienst, een gastvrouw zo vriendelijk en spontaan met een fantastische wijnkennis die de wijn perfect laat matchen bij elk aangeboden gerecht, dan is Raggers the place to be. Het totaalplaatje wordt aangeboden, waardoor eten daar een onvergetelijke beleving is! Wij zijn fan en gaan er zeker terug.
Vertrouwd en Goed. De menu kaart is beperkt en zonder fratsen. Vooral evergreens tref je aan maar wat gekookt wordt en gepresenteerd is prima in orde. Menu,s zijn er ook en schappelijk geprijsd. Als extra plus mooie amuses en bijpassende wijn arrangement met mogelijk 1/2 glazen te bestellen. Goed als iemand de BOB is. Uitleg bij de wijnen is sommelier waardig. Prima restaurant tussen al de fastfood zaken.
Als het brood wat je bij aanvang krijgt al een mooie smaakbelevenis is, dan weet je dat het met de rest ook goed gaat komen. En inderdaad, wat een heerlijk eten. Alle smaken zijn heerlijk intens, waardoor je als vanzelf langzaam gaat eten. Ook voor personen die graag iets alcoholvrij's drinken zijn er lekkere opties. Wij gaan hier graag opnieuw naartoe!
Voor het eerst bij Raggers aangeschoven Heerlijk surprise menu met bijpassend wijn arrangement. Ontvangen met champagne en een kletskop met roquefort mousse. Pompoensoep. Huisgerookte forel met Chardonnay uit de Savoie. Coquilles met een NZ pinot gris Wairau River. Veronese rondinella/bordeaux mix bij een parelhoen. Hoofdgerecht entrecote/kalfswang met prachtige CabSav uit de koker van de Amerikaanse Robert Mondavi. Niet te zoete Vouvray bij een trio met veel rood fruit als nagerecht. Dit alles kundig en goed getimed uitgeserveerd door een equipe van in totaal drie man sterk 20 couverts in totaal aanwezig. Petje af, wijn&spijs ten top. Echtpaar Raggers weet waar ze mee bezig zijn, dus wij komen terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid