facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bij ons Wellerwaard Open

Bij ons Wellerwaard Open

Info

Bij ons Wellerwaard Open 8 Juni 2019

Adres: 8303KL Emmeloord
Telefoonnummer: 0617834369
moc.em@8765lecram
Stad: Emmeloord
Postcode: 8303KL



op zoek naar gerelateerd: bij ons wellerwaard high tea, food festival wellerwaard, wellerwaard trouwen, bij ons menukaart, bij ons wellerwaard honden, friesepad 4a emmeloord, eindeloos emmeloord, wellerwaard menukaart
Recensies
Gezellige bediening, mooie locatie. Eten is mwah. Erg simpel en er zit totaal geen lijn in qua wat je krijgt. Dan kip, dan weer rund, dan een garnaal, dan soort pizza stukje. Mag wat meer op elkaar worden afgestemd.
Heel lekker gegeten hier. Kleine hapjes om een lunch samen te stellen. Heel handig als nooit kan kiezen zoals ik Latte caramel is een aanrader.
Erg fijne en gezellige plek. Heerlijke tapas cq borrelhapjes
Mooie omgeving leuk om te wandelen zwemmen duiken koffie drinken
Aanwinst locatie voor de polder. Schoon zwemwater, strand en restaurant. Wat wil je nog meer? ,zon .
High Tea hier gedaan. Gereserveerd weken van te voren. Tafeltje aangewezen bij de keuken en de doorgang. Geen uitleg over de high tea. Geen bakje neer gezet om de theezakjes in te doen. 1 theepot op de tafel voor 5 personen, waarbij ik meerdere malen moest vragen om dit te laten vullen. De plank met kleine hapjes/taartjes waren lekker, maar tijdens het eten kwam de volgende ronde al aan. Jammer dat dit niet op elkaar afgestemd was. Hierbij kregen wij het idee alsof wij zo snel mogelijk weg moesten gaan. Erg jammer! Want de lunch is hier zeker een aanrader. Voor de prijs en de service die wij kregen vind ik de high tea hier geen aanrader.
Op donderdag gegeten voor een concert. Zeer warm ontvangen en bijzonder leuke mensen. Diner verdeeld in kleine porties van uiteenlopende vlees en andere gerechten. Omdat we niet heel veel tijd om daar te eten dus kozen voor al ons keuzes in 1 keer te laten serveren. Maar kan ook achter elkaar dan meer genieten en langer genieten. Zeer leuke ervaring en we gaan zeker nog een keer voor de lange uitvoering. Verder erg gezellig ingericht daar. Aanrader.
Het was een zonnige dag en meer dan 30 graden warm dus dachten wij even wat verfrissing te zoeken bij de Wellerwaard. We hadden zin in een milkshake echter bleek de milkshake machine defect. Op zo een warme dag verwachten wij wel dat hij het moet doen. Maar goed, wij besloten een softijs oublie hoorn te nemen i.p.v. de milkshake. De oublie bevatte aanzienlijk minder softijs dan bij voorhand was geadverteerd. Als men vroeg om topping drukte de medewerker het ijs plat in het toppingbakje. Ik hoop dat jullie deze review als feedback meenemen en dat ik de volgende keer een normaal softijsje kan krijgen.
Wij bestellen regelmatig een lunch voor de zaak hier. En alle gasten zijn altijd enorm enthousiast!! Vandaag onverwacht een extra gast en de lunch werd net geleverd. Binnen 20 minuten werd er een extra lunch geleverd voor ons als bedrijf een dikke 10!!!!!!! Ga zo door en privé eet ik er ook graag. Mooie locatie en vriendelijk personeel.
Teleurstellend! Je krijgt allemaal kleine hapjes, niet echt bijzonder, waarvoor je bijna 4 € betaald. De bruchetta was letterlijk 1 stokbroodsneetje met pulled pork en kaas voor 3,50. De pulled pork kon ik niet terugvinden. Ons werd verteld dat je normaal tussen de 4 á 5 hapjes nodig hebt voor een lunch. Na twee keer hadden wij genoeg. Nee, niet gegeten, maar wel van die te dure hapjes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid