facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bij Oma.nl

Bij Oma.nl

Info

Bij Oma.nl is een unieke horeca formule die uit de volgende onderdelen bestaat: LUNCHROOM, TAKE-AWAY, PATISSERIE & IJSSALON, KOFFIE & THEEWINKEL.

Geschiedenis

Bij Oma.nl bestaat uit 5 onderdelen: LUNCHROOM (voor uw koffie, gebak, lunch, high-tea, ice-fondue, borrel, diner), TAKE-AWAY (voor koffie-to-go, sappen, verse broodjes en salades, PATISSERIE & IJSSALON (voor truffels van Lentz, gebak & taart van Maison Kelder, ijs van Luciano's en anders lekkers, KOFFIE & THEE WINKEL (meer dan 20 soorten verse thee en 10 soorten huisgebrande koffiebonen) CATERING (samen met Carpe Diem onder de noemer van cateringrijswijk.nl).

Adres: Prins Willem Alexander Promenade 55, 2284 DH Rijswijk (Zuid-Holland)
Telefoonnummer: 0703942038
Stad: Rijswijk
Route: Prins Willem Alexander Promenade 55
Postcode: 2284 DH


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 11:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
IJssalon Talamini Rijswijk IJssalon Talamini Rijswijk 3 km Een ijssalon gelegen in het hartje van Oud Rijswijk! Vanwege de corona maatregelen we...
Recensies
We zijn keurig en snel geholpen tijdens lunchtijd door aardige dames. Ze hebben een mooi afgeschermd gebied gecreëerd midden in een doorgangsgebied met winkels, dat is best prettig zitten. We hadden een broodje zalm en een broodje pittige kip, beide van hele goed kwaliteit en mooi gemaakt. Ga zo door!
Normaal gesproken altijd aardig en vriendelijk personeel, voor nu kwam er een mevrouw bestelling afnemen ging ze opeens weg. Totaal niet vriendelijk gevraagd of er ook ijs is, ja dat kon alleen binnen voor nu kon ze het wel opeens brengen. Nee totaal onvriendelijk.
Altijd vriendelijk, lekkere koffie en een uitgebreide kaart met voor ieder wat wils! Wij komen hier graag!
Onpersoonlijk, warme gerechten niet echt warm. Te weinig personeel voor bediening.Eten: 2/5
WAT EEN SERVICE!! Samen met mijn moeder bestelde we een gebakje. De serveerster vroeg ons of het had gesmaakt. We vertelde dat het gebak nog bevroren was en daardoor niet zo goed smaakten. En wat schepte onze verbazing? We kregen na betalen een doosje met twee gebakjes mee naar huis. Dit verdiend een hele warme douche!! Dank jullie wel voor deze leuke attentie!
Heerlijk gegeten, aardig personeel. Ook de overheerlijke hazelnoot gebakjes van Maison Kelder meegenomenEten: 5/5
Vriendelijke bediening de iets oudere dame deed het uitstekend....midden in het winkelcentrum voordeel je hebt niks te maken met weersomstandigheden nadeel er is altijd drukte om je heen...verder was het allemaal een beetje krap...eten was lekker
Leuke plek midden in een Promenade in Rijswijk. Gezellig plein en ziet er lekker fris uit. Uitgebreide kaart en staan flink was huisgemaakte gerechten in, netjes qua prijs. Qua ruime is het erg krap als je een kinderwagen bij je hebt, geen probleem als het rustig is maar lastig bij drukte. Bediening was niet onaardig maar vriendelijk was anders. Je krijgt niet echt het gevoel welkom te zijn zegmaar. Zo vroegen we of het mogelijk was een flesje water op te warmen voor de baby. Dat kon maar niet van harte. Eten was prima maar simpel. Oma's Amsterdamse kroket op huisgebakken brood was een kroket op een boterham, drie slablaadjes, schijfje tomaat en komkommer. Kon er weinig huisgebakken of Amsterdams aan vinden :p Veel potentie maar kwam er helaas niet uit.
Overdekt in de bogaard is het altijd goed bij bij oma en bijna alles is lekker. De taartjes en het ijs is legendarisch. De meeste dames die er werken zijn vriendelijk en hebben initiatief. Soms heb je er één die of moe is of iets anders heeft waardoor je je als klant een beetje 'te veel' voelt, maar gelukkig komt dat maar zelden voor. Dus bijna alles is lekker, ligt natuurlijk ook wat je smaak is maar neem vooral niet de kipsaté. Deze wordt niet gebakken maar gecremeerd. Zo droog en taaihard geworden dat je het niet van het stokje kon afschuiven zelfs niet kon afhappen. Erg jammer wel want de pindasaus waar ik het stokbrood in kon dopen was wel heel lekker. Bij het afrekenen was de dame zo snel weer weg dat ik het niet eens kon bespreken met haar. Dat was wel jammer want het feit dat ik de saté niet heb opgegeten zou mij als serveerster wel getriggerd hebben om te vragen of alles naar wens was geweest. Wat ze normaal wel doen overigens. Door het stokbrood en de kroepoek met pindasaus heb ik alsnog lekker geluncht maar heel jammer voor die kip dat ze zo is behandeld. Volgende keer neem ik weer een club sandwich Vegetarische menuopties: Op de kaart staan diverse vegetarische keuzes Kindvriendelijkheid: Kinderen zijn sowieso blij met zo'n lekkere portie poffertjes, ijsje of iets anders op de kaart. Parkeren: Er is een parkeerplaats onder het bogaardplein bij het winkelcentrum en vanuit daar kun je uiteindelijk bij alle, voornamelijk leegstaande winkels komen. Rolstoeltoegankelijkheid: Er zijn liften en schuine opgangen voor rolstoelen. Speciale dieetwensen: Dat kun je denk ik te allen tijde bespreken met de dames en heren van de bediening.
Wij drinken hier regelmatig een bakje koffie. Met daarbij een plakje cake lekkere flinke plak e/o een stukje appeltaart. Ook genieten de kinderen regelmatig van een bolletje ijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid