facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bij Mies

Bij Mies

Info

Boomstamtafels in elk gewenste lengte. Meubels opmaat, lifestyle en dames mode



"Onze winkel ”bij Mies” is een winkel met beleving. Een leuke gezellige winkel waar we de klant het graag naar zijn zin willen maken.Wij verkopen zelf geïmporteerde meubels en accessoires uit Indonesië. Opmaat gemaakte meubels van teakhout. Boomstamtafels van tropisch hardhout, suar of teakhout. In elke gewenste lengte en breedte. Zelfs de poten gaan in overleg.Ook verkopen wij modieuze en betaalbare dames mode. Elke week hebben we een nieuwe aanvulling.Kom je gezellig langs voor een bakje koffie?"
Adres: Buskensstraat 1, 5427 CK Boekel (gemeente)
Telefoonnummer: 0492330452
Stad: Boekel
Route: Buskensstraat 1
Postcode: 5427 CK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het sieraad Het sieraad 603 meter Heb 3 armbandjes gekocht heb duidelijk erbij gezegd dat het voor mezelf was , wilde h...
GBA Athleisure GBA Athleisure 689 meter Exclusive Designer Athleisure
Recensies
Mooie winkel, erg leuke medewerkers, erg mooie producten. Zeker een aanrader om daar te shoppen voor een leuke prijs. Wij komen hier zeker vaker terug. Tot snel weer. Gr Paul en Iris
Al 2x geweest om spiegels te halen en andere leuke dingen! Erg leuke winkel, Spontane en leuke eigenaar Zeker een aanrader! Ze heeft super leuke spullen en erg betaalbaar Helemaal blij met onze spiegel We komen zeker vaker langs!
Hele nette service en mooie artikelen. Dit kleine vaasje op hout besteld om mijn kleine edelsteentherapie in te doen.
Inmiddels al 2 x via bol.com een glazen vaas op stronk besteld, 1 als cadeau voor mijn schoonzus en omdat ik deze wel erg mooi vond ook 1 voor mezelf een maatje kleiner. Super snel geleverd, heel goed ingepakt, mooi kwaliteit, een lief briefje erbij en klein presentje, kortom aan deze bestellingen wordt echt aandacht besteed. Chapeau! En ik bestel echt heel veel online, maar zaken als deze zijn echt schaars, zoveel aandacht voor de klant. Mooi!
Ondanks de lieve waarschuwing voorzichtig te zijn met een glazen bezorging is deze tijdens transport alsnog kapot gegaan. Echter na een belletje en mailtje met de klantenservice stond er nog geen twee dagen later een nieuwe schaal bij ons thuis. Top service, en een top product! Dank jullie wel!
Twee weken geleden een mooie druppelvaas op stronk gekocht. Helaas kwam er spontaan een gat in de vaas en heeft mijn man gisteren hierover telefonisch contact gehad met een lieve eigenaresse. Vandaag hebben wij een nieuwe set gekregen. Wat een service, dit heb ik nog nooit meegemaakt!! Klasse
Leuke kleding ,meubels en dingen voor de heb.Ge ziet er vanalles.
Mooi, houten ornament gekocht online via Bol.com. Het was niet helemaal naar wens, maar opgelost door super service van Bij Mies!
Kei vriendelijke personeel leuk om te winkelen en ff wegduiken in allerlei mooie kleine dingen voor thuis. Je vind er zeker iets leuks.
Super leuk winkeltje. Hele mooie artikelen tegen hele schappelijke prijzen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid