facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bij Merel

Bij Merel

Info

Barista koffie, huisgemaakt lekkers, vers sap & gezonde ontbijtjes en lunch. En zoek je een origineel en duurzaam cadeautje? Dan kun je ook Bij Merel terecht. Kom proeven, ruiken en ontdekken. Tot gauw Bij Merel!

Geschiedenis

Welkom bij Merel in Bergen!
7 dagen per week zijn wij open voor de lekkerste barista-made koffie en heerlijk biologisch brood, ambachtelijk en met veel liefde gemaakt samen met Raat. Elke dag versgebakken franse croissants voor bij de koffie en de lekkerste koeken zo uit de oven! Onze juicebar is een vaste hotspot voor vele juice-fans. Elke bestelling is freshmade to order.



"Welkom bij Kaatje’s Bakery café in Bergen!Voel je welkom in onze intieme bakery waar je 7 dagen per week terecht kunt voor heerlijke barista-made koffie met een groot assortiment aan taart en sweets wij hebben een divers aanbod in gluten- & suikervrij en vegan. Elke dag versgebakken Franse croissants, een lazy breakfast of een heerlijke biologische huisgemaakte lunch omringd door bijzondere originele cadeaus. Onze juicebar is een vaste hotspot voor vele juice-fans. Elke bestelling is freshmade voor hier, onderweg of thuis.‘A happy, healthy place full of delicious food”"
Adres: Plein 75, 1861JX Bergen, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0727436005
Stad: Bergen
Route: Plein 75
Postcode: 1861JX


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Zondag: 09:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
González Coffee González Coffee 48 meter Koude koffie, cappuccino zonder echte schuimlaag. Leuk plekje maar voor goede koffie ...
Recensies
De leidinggevende dame had het te druk met letten op de andere dames ze moesten alles anders doen volgens haar wat een benauwende indruk gaf. Er wordt niet veel gelachen of contact met de gasten/klanten gemaakt, er valt zoveel meer uit te halen. De zaak is net te klein en je zit niet heel relaxed daardoor, mede omdat er ook gevraagd of er meer mensen aan jouw tafeltje mogen zitten terwijl jij net je rustmoment probeert te pakken. Beetje awkward sfeertje.
Super leuk tentje waar je een heerlijke koffie heel belangrijk, een vers sapje en lekker stukje taart kan eten. En wat ook fijn is, de bediening is ontzettend aardig en gastvrij!
Goede verse maaltijden en lekkerste taartjes en koffie. Prijskwaliteit is in goede verhouding. Gezellige drukke sfeer. We moesten wachten op een tafel wat de moeite waard was. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.
Ik werd vriendelijk verwelkomd. Ruime keuze aan koffie en gebak. De bediening is met een lach en hangt een heel gezellige knusse sfeer. De koffie en het gebak zijn erg lekker! De plek in de koffie top 100 is zeker verdiend!
Super fijn plekje waar je heel goed glutenvrij en vegan Gebakjes kan eten. Altijd als ik in de buurt kom neem ik een paar gebakjes mee terug naar Groningen. Ook de koffie is echt superlekker, veel mogelijk met verschillende melksoorten. Plus ook nog een leuk winkeltje erbij. Al met al een van mijn favorieten in Bergen.
Goddelijke snacks vrij van gluten suiker en toevoegingen. Vriendelijk personeel en fijne plek om te zitten.Eten: 5/5
Kaatje heeft weinig ruimte maar ze hebben wel de lekkerste koffie van Bergen en een vriendelijke bediening
Erg leuke, knusse en gezellige gelegenheid! Vriendelijk personeel. Super ontbijt met heerlijke gerechten en als extra verrassing dat er zo'n groot assortiment in glutenvrije en lactosevrije taartjes in verschillende smaken in de vitrine staan. Was verrassend lekker van smaak! Wij komen nog een keer terug.
Heel mooi café. Schappelijke prijzen, acai bowl smaakte goed! Als er meer vegan sandwich opties & meer vegan gebak was geweest had ik 5 sterren gegeven!
Super leuk koffie cafe met heerlijke lekkernijen. Echt een aanrader. Ook voor een ontbijt of lunch kun je hier prima terecht. De menekaart is goed gevuld. Het personeel is vriendelijk en gastvrij. Binnen is het gezellig en knus.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid