facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bij Maus

Bij Maus

Info

Bij Maus, biologisch, vers en (h)eerlijk
Voor u gemaakt door Gerard en Marjolein van den Berg.

Geschiedenis

Bij Maus, biologisch, vers en (h)eerlijk



"Bj Maus Biologische catering, foodtruck en B&B"
Adres: De Peinder Mieden 3, 9218 Opeinde
Telefoonnummer: 0646593635
Stad: Opeinde
Route: De Peinder Mieden 3
Postcode: 9218



op zoek naar gerelateerd: Ontbijt bezorgen Drachten, B&B Opeinde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Slagerij Biesma Slagerij Biesma 580 meter Eerlijk vlees en absoluut de meest smakelijke vleesproducten die je in Friesland kunt...
Recensies
Onverwacht mooie omgeving met tal van wandelpaden. Zelfs met drassig weer goed te doen. Een combinatie van verhard en koeienpaadjes. Gastvrije ontvangst voor zowel ons als onze hond.
Dit is een top B&B. Super vriendelijke mensen met een enorme rust en een FANTASTISCH lekker ontbijt van lokale producten. En de hond is er welkom en kreeg zelf een cadeautje.
Met ons vieren hebben wij weer een fantastisch weekend gehad Het is iedere keer weer een verrassing wat een heerlijk en uitgebreid ontbijt op tafel staat. Heerlijke bedden en een rustige omgeving Vriendelijke en aardige mensen die jou die jou bij aankomst gelijk een warm gevoel geven..
Drie nachten heerlijk geslapen in deze mooie B&B. Prachtige omgeving. Zeket rond de meren. Kamer prima verzorgd, fijne bedden. Gerard heeft het ontbijt goed verzorgd, zeer uitgebreid met alles erop en eraan. Komplimenten ook voor Marjolein. Voor herhaling vatbaar.
Weer heerlijk genoten. Wat een rust. En heerlijk ontbijt. Gisteravond ook diner genoten. Ook een aanraderKamers: 5/5
Heerlijk verblijf gehad. Mooie omgeving, heerlijk eten en fijne bedden. Complimenten voor de hartelijke ontvangst! We komen nog weer eens terug!
Heerlijk geslapen en zeer goede accommodatie Zeker aan te raden
We hebben 1 overnacht gehad bij Maus . Erg mooie B&B met een super ontbijt, was super verzorgd .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid