facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bij Leila

Bij Leila

Info

Samen Marokkaans koken op een prachtige locatie in Leenderstrijp met maximaal 12 personen.
Gastenverblijf voor 5 personen met heel veel comfort.

Geschiedenis

Gastenverblijf en Marokkaanse kookstudio

Adres: Strijperdijk 2 B, 5595 XM Leenderstrijp, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: +31621594337
Stad: Leenderstrijp
Route: Strijperdijk 2 B
Postcode: 5595 XM


Recensies
Waanzinnig genoten van de Kookworkshop bij Leila met ons gezin! In een landelijke dorpse omgeving waan je je bij Leila bij binnenkomst in een geweldig moderne Marokkaanse sfeer! Ontvangst met traditionele Marokkaanse thee en uitleg over het menu van de avond! Volop dagverse ingrediënten, door haar zelf verkregen op de markt! Zoals dit bij haar thuisland ook gebruikelijk is! Een aanrader om naartoe te gaan, je te laten verassen en heerlijk in gezelschap te genieten van al het lekkers!
Vanavond met 10 personen gezellig kookworkshop gehad bij Leila. Ze had alle ingrediënten al klaargezet bij aankomst. Via de duidelijke receptenkaarten een 4-gangen menu gekookt. Leila is superenthousiast en houdt alles goed in de gaten. Ziet gelijk wie wanneer hulp nodig heeft. En ze is ook nog eens supergezellig. We hebben lekker gesmuld. De keuken ziet er super mooi uit met Marokkaanse accessoires. Heel leuk. Aan te bevelen voor andere groepen! Bedankt Leila.
Afgelopen zaterdag met een aantal vrienden een workshop gehad van een zeer gastvrije vrouw van Marokkaanse afkomst,na eerst verwelkomd te zijn door haar man Hugo die in de mooie tuin bezig was. Toen bleek alhet het een ongedwongen en leuke avond zou worden.Na eerst het eten zelf bereid te hebben met niet te vergeten de noodgedwongen hulp van Leila,heerlijk gegeten.dank je wel Leila.
Heerlijk Marokaans gekookt bij Leila. Verschillende gerechten gemaakt met duidelijke uitleg en daarna heerlijk gegeten. Bedankt Leila voor je gastvrijheid en heerlijke kookkunst.
Met ons gezin een ontzettend gezellige en smakelijke avond bij Leila mee mogen maken. Heerlijke Marokkaanse gerechten onder toeziend oog van Leila bereidt. Een geweldig mooie locatie, alles in huis om er een fijne avond van te maken. We hebben allemaal genoten. Een aanrader!
Wij waren met 7 dames en 1 heer en hebben een geweldige avond gehad! Wat een prachtige accomodatie.Heerlijke Marokkaanse gerechten gekookt en Leyla had alles goed voorbereid. Het liep gesmeerd. Was beregezellig en smaakte verrukkelijk! Kregen nog eigengebakken koekjes mee naar huis. Een aanrader!
Een geweldige ervaring rijker. Met een gezellig groepje mensen Marokkaanse workshop gedaan. Je wordt vriendelijk ontvangen door een fijne gastvrouw en komt terecht in een fantastische keuken! Goede uitleg en begeleiding. Ik kan het iedereen aanbevelen!
Ontzettend mooi huisje met mooie ruime buitenruimte. Enorm genoten van de grote keuken met alles erop en eraan. Daarnaast komen wij zeker nog een keer terug voor de hammam. Fantastisch weekend gehad. Bedankt Leila!
De Marokkaanse keuken ervaren? Het kan bij Leila! Vriendelijke gastvrouw en -heer. Samen voorbereiden en koken in de multi-functionele ruimte in de prachtig aangelegde tuin. Een fijne ontvangst in de authentieke Marokkaanse huiskamer met zoete thee en lekkernijen. Een aanrader voor een middag of avondvullend programma.
We hebben hier een top week gehad. De kinderen hadden het naar hun zin en wij ook. We kwamen niets tekort. Aan alles is gedacht en alles wat er op de website staat, klopt ook. Wij komen hier zeker nog eens terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid