facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bij Kobus

Bij Kobus

Info

Restaurant "Bij Kobus" biedt een sfeervolle ambiance waarin u kunt genieten van heerlijke gerechten en dranken. Wij staan altijd voor u klaar, wij verzorgen namelijk diners voor grote en kleine groepen, maar ook allerlei bijeenkomsten en evenementen.

Geschiedenis

Bij Kobus is een gastvrij, gezellig en stijlvol restaurant, waar iedereen zich snel op het gemak voelt.

Of je nu chique gekleed wilt dineren of na een boswandeling even lekker wilt uitblazen. Ons restaurant is verdeeld over drie vertrekken, ieder met een eigen sfeer, waar onze grote serre er één van is. Aan de voorzijde van het restaurant bevindt zich een groot terras. Voor in de wintermaanden hebben wij in twee vertrekken een open haard.

Bij Kobus staat op één van de mooiste plekjes in Nederland; aan de voet van het Montferland. Dit is een bosrijk heuvellandschap in de Achterhoek (Gelderland), ontstaan in de laatste grote ijstijd.

De heuvels (tot 90 meter hoog) zijn zogeheten stuw wallen. Ze zijn ontstaan doordat oprukkende gletsjers uit het noorden de grond voor zich uitschoven.

In het Montferland kunt u volop fietsen en wandelen. De mooie uitzichten en de vriendelijke dorpjes maken het tot een aantrekkelijk gebied.

Volgens de ANWB gids is het bij ons beregezellig en kunt u goed eten tegen een redelijke prijs



"Familie restaurant"
Adres: Kilderseweg 18, 7038EH Zeddam (dorp)
Telefoonnummer: 0314-652877
Stad: Zeddam
Route: Kilderseweg 18
Postcode: 7038EH



op zoek naar gerelateerd: Tolhuis Zeddam, Spareribs Achterhoek, Cafe Zeddam, Hotel Montferland menukaart, Kobus Facebook, Zeddam Achterhoek, Brût Zeddam afhalen, Restaurant 's-Heerenberg
Recensies
Jeetje, wat hebben wij onwijs lekker gegeten . Baalde gewoon dat mij bord leeg was. Toetje idem dito. Mijn man had spare ribs . Is een kleine eter, maar nam nog een bord!! Zo mals goed van smaak. Ik had pittige kip en groentes. Even de naam vergeten. Personeel super aardig en attent en netjes!!! Jammer dat het ruim een uur rijden is..... Anders!!!!
Wat een absoluut top restaurant. Wij hebben hier voortreffelijk gedineerd met zijn tweeën. De "salade bij kobus" als voorgerecht was erg lekker. De spareribs waren erg lekker evenals de lamsfilet. De dame blanche als dessert en het sortbetijs waren ook zeer goed. Er was goede service en de prijs was voor een drie gangen diner erg netjes. Kortom: echt een aanrader.
Prima vlotte bediening. Eten was heerlijk!Eten: 5/5
Afgelopen zondag heerlijk gegeten met grote groep. Veel variatie op de kaart en uitzonderingen en rekeninghouden met dingen zoals lactose intolerantie goed opgepakt en snel geinformeerd. Het eten was heerlijk en er wordt niet zuinig gedaan. Prijs kwaliteit ook top! En tot slot is zelfs iets simpels als een stukje appeltaart een hele beleving! zie foto Wij hebben ons heerlijk vermaakt! Parkeren: ruime parkeerruimte achter het restaurant zelf. Rolstoeltoegankelijkheid: gelijkvloers behalve een stuk achterruimte, maar klein afstapje is te doen en rolstoeltoegankelijk voor en tussendeur. Speciale dieetwensen: Lactose intolerantie kan rekening mee gehouden worden en/of bij worden geadviseerd. Hier is correct naar gehandeld.
Na een fietstocht met een stel wielrenners hier gegeten. Vriendelijke bediening, lekker eten en hoefden niet lang te wachten. Voor herhaling vatbaar.
Gezellig restaurant met Heerlijke spareribs om je vingers bij af te likken.
Heel gezellig en heerlijk eten. Een aanrader!!
Perfect gegeten. Lekker glas wijn en de lendebiefstuk was super mals en precies goed gegrild. Warme groente en salade ook prima. Complimenten.Eten: 5/5
Erg goed hier. Spareribs zijn aanrader. Deze worden lang gemarineerd en daarna in de oven.. De kruidenboter heeft ook een aparte toevoeging. Een soort pittige bite. Lijkt beetje op mierikswortel. Erg apart. Echt aanrader hier.
Het eten was lekker en goed bereid in een altijd prachtige gemoedelijk ambiance. Bediening doet veel om het je naar de zin te maken.Eten: 4/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid