facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bij Kaat

Bij Kaat

Info

Kleinschalige, proffesionele en huiselijke kinderopvang voor kinderen van 0-4 jaar!

Geschiedenis

Kinder opvang "Bij Kaat" is geopend op:
Maandag ochtend
Dinsdag, woensdag en donderdag de gehele dag.
Flexibele uren in overleg.
Het is mogelijk om opvang aan te vragen vanaf minimaal 2u per week.
Neem contact op voor meer inforamtie.

Adres: heike 2, 5512nj Vessem
Telefoonnummer: 0611296528
Stad: Vessem
Route: heike 2
Postcode: 5512nj


Recensies
Een uitstekende locatie om te genieten en tot rust te komen. In het aparte gebouw waren alle voorzieningen ruimschoots aanwezig, voldoende ruimte, goede kamers en een heerlijk overdekt terras met uitzicht op de tuin. Bovendien een supergoed verzorgd ontbijt. Maar, ja, wat wil je met zo'n lieve gastvrouw !! Activiteiten in de buurt: Prima omgeving met mooie fietsroutes, leuke plaatsen in de buurt. Peelstreek is uiterst geschikt om vanuit de locatie te verkennen. Veiligheid: De gastvrouw gaf al aan, dat wegrijden vanaf de locatie nog wat gevaar vormde - uitzicht e.d. - ze was ermee bezig bij de gemeente. Komt vast tot een goed einde.
Net terug van 1 nachtje bij Kaat B&B te Liesel. We hebben genoten zo gastvrij en netjes prachtige kamer met een heerlijk ontbijt. Echt een aanrader We komen hier zeker terug. Dank je wel Karin. Groetjes Rudy Marinda. We zijn weer een nachtje bij Kaat B&B te Liesel geweest, telkens een feest om daar te mogen verblijven,prachtige tuin mooie kamer en dat weer zo heerlijk ontbijt verzorgd door een hele lieve en vriendelijke gastvrouw Karin, we gaan weer uitkijken naar het volgende uitje om daar heerlijk te fietsen. Groetjes Rudy Marinda
Super goede service en nette kamers, enige minpuntje is dat kamers gehorig zijn. Maar het is schoon, en rustige omgeving, zit wel aan drukke weg maar dat is niet een probleem. Dichtbij voorzieningen waaronder Station Deurne. Het is wel stukje lopen vanaf halte maar je kan ov taxi reserveren. Ik ben hier voor een opleiding en elke keer dat ik kwam had ik mijn vaste slaapkamer. Dat is best prettig..
Afgelopen 2 maanden heb ik, ivm een opleiding in de buurt, 7 keer overnacht bij B&B bij Kaat en dat is heel erg goed bevallen! Ruime, schone kamers met heerlijke bedden en douche. Ontbijt kan op de kamer of in de ontbijtruimte waar netjes rekening wordt gehouden met de afstand en hygiëne. Zelfs dineren was mogelijk aangezien de restaurants in de buurt nog niet open mochten. Ik vond het heerlijk om steeds naar Liessel te rijden en te weten dat ik de cursusdagen heel relaxed kon beginnen en eindigen in mijn 'vaste' kamer. Dank je wel voor het fijne verblijf Karin!
Heerlijke bed & breakfast. De tuin is een heerlijk oort waar je helemaal tot rust komt. De kamer was heel fijn en gezellig met een fijne douche. Het ontbijt was zeer uitgebreid en met zorg bereid. De gastvrouw was zeer vriendelijk en gaf ook tips voor uitjes in de omgeving. We vonden het jammer dat we weer naar huis moesten omdat we ons er zeer thuis voelden. Absoluut een aanrader.
Zaterdag ontvangen door fantastische gastvrouw en heer. Wij hadden met 10 man geboekt voor een familie uitje. Wij hadden een heel progamma gemaakt maar we zijn de hele zaterdag gebleven. We hadden nog niet geluncht en hup ze regelden voor 10 man toptien. Wij hadden gelezen op de site dat je er ook kon bbq'en. We hebben een fantastische bbq gehad, er was zelfs over. De kamers zijn prima en hebben allemaal een ruime badkamer. De tuin, de sauna, het zwembad zeggen er prima uit. Ze hebben ook zelf 2 paarden en we hebben huifkar rijtje gedaan. Heel leuk. De eigenaren maken de gasten echt naar hun zin. Onze complimenten en we zullen nog wel eens een keer weer langs komen.
Prima B&B, nette kamers met alle faciliteiten. En ach, het biertje en wijntje haal je zelf uit de koelkast in het hoofdverblijf. Vriendelijke, gastvrije echtpaar. Goed ontbijt houden rekening met glutenvrij Prima WIFI verbinding. Mooie tuin met vijver als centrum. Ook voor groepen zoals families, vriendengroepen zeer geschikt. Barbeque mogelijkheden. Ook een spiksplinternieuwe saunagebouw. Te boeken ook in privé. Komen hier zeker terug. Zeer gunstig geprijsd.
Ontzettend leuke bed and breakfast. Aardige mensen, mooie kamer, heel goed ontbijt. Prachtige tuin.
Goed verzorgd ontbijt. Schone kamers en schone sauna. Heerlijk uitrusten. Volop natuur.
Leuke ruime B&B met veel buiten leefruimte, goed ontbijt, vriendelijke eigenaren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid