facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bij Janne

Bij Janne
Adres: Oude Kerkstraat 1, 4271 BB Dussen, Nederland
Telefoonnummer: 0416 391 264
Staat: Noord-Brabant
District: Altena
Stad: Dussen
Route: Oude Kerkstraat
Huisnummer: 1
Postcode: 4271 BB


Openingstijden

maandag: 17:00–20:30
dinsdag: Gesloten
woensdag: 11:00–21:00
donderdag: 11:00–21:00
vrijdag: 11:00–21:00
zaterdag: 11:00–21:00
zondag: 17:00–20:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café De Bocht Café De Bocht 419 meter Gezellig café. Wordt veel georganiseerd. Personeel zeer vriendelijk. Jaren met carna...
Recensies
Erg genoten van een verrassingsmenu. Het eten was lekker en goed klaargemaakt en geschikt voor alle gasten. Een fijne amuse vooraf en een prima service. Het brood en de boter was een beetje 'saai', maar er was meer dan genoeg van. Het verbaasde ons dat het rustig was op een zaterdagavond, want je kunt hier lekker eten en met veel afstand tussen de tafels. Een fijn gesprek kan dus ook! Aanrader.
Prima eten voor een vriendelijke prijs. Op verzoek werd de maaltijdsalade vegetarisch gemaakt, met voldoende vervangende ingrediënten. Het drie gangen verrassingsmenu was heerlijk en gevarieerd.
Een restaurant om naar terug tekomen.nHeerlijk gegeten.nVriendelijke bediening.nPrijs en kwaliteit van het eten liggen goed in verhouding.nMooi en ruim terras.nGoede parkeerplaats.
Heel lekker eten. We namen het verrassingsmenu. Werd goed rekening gehouden met allergieen. Prima plek om te eten, voor stellen en ook gezinnetjes.
Lekker gegeten en vriendelijk personeel. Toen we met een groep aankwamen was het geen probleem om bij elkaar te zitten. Netjes werd van te voren al vermeld dat niet alles tegelijk op tafel kon komen. Dat rekening per tafel werd gemaakt. Na bestellen was alles mooi optijd op tafel en het smaakte goed. Grote dikke boterhammen en goed belegd. Alles kwam redelijk gelijk op de tafels, dat was een leuk detail dat het toch lukte.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid