facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bij-jack

Bij-jack

Info

Snel, vakkundig en goed je rijvaardigheid behalen!

Adres: Mr Rietkerklaan 35, 5707 KM Mierlo-Hout, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 06-41404599
Stad: Mierlo-Hout
Route: Mr Rietkerklaan 35
Postcode: 5707 KM



op zoek naar gerelateerd: Rijscholen Nuenen, Rijschool Om de Linde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Echt een aanrader deze rijschool. Jack is een geduldige, maar toch gezellige rij instructeur. Je hebt er een goede babbel mee, en een grap tussendoor is er ook. Verder legt hij alles duidelijk uit en herhaalt hij het ook tot dat het duidelijk is voor je. Echt een aanrader!!
Geslaagd vandaag! halverwege overgestapt naar een automaat bij Jack! Wat een ontzettend fijne, geduldige en kundige rijinstructeur! Daarbij benoemt hij ook alles wat goed gaat wat je een enorme boost voor je zelfvertrouwen geeft! Raad Jack zeker aan!! Top fijne instructeur die ik nooit meer zal vergeten!
Gisteren geslaagd voor mijn motor rijbewijs alles in 1 x gehaald dankzij de proffesionele en zeer fijne aanpak van jack hij weet waar die mee bezig is en heeft er zelf veel plezier in en dat is erg fijn lessen
Super fijne begeleiding. Ik ben per ongeluk bij Jack terecht gekomen voor onze dochter maar ben zo blij dat dat gebeurd is. Hij is eerlijk, betrouwbaar en prettig in omgang. Ik raad hem aan iedereen aan.
Bij Jack. Super leuke rijschool heb het heel erg naar mijn zin gehad met de rijlessen. En een super geduldige instructeur. Gezellige en leerzame lessen. Echt een aanrader !
Jack is een fijne man, rustig, aardig en legt de dingen duidelijk ! Het is zeker een aanrader om te lessen bij-jack!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid