facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bij-Jaap

Bij-Jaap

Info

Eerlijke keuken met dagverse gerechten en gastvrije bediening.



"Opening Restro TOFNa 11 jaar Gastrobar bij Jaap nemen gastvrouw Trijntje Braaksma en Chef Jaap Braaksma op 2 april afscheid van hun huidige concept om ruimte te maken voor een vernieuwing.Wieger Janssens, Ronald Obbes en Jaap Braaksma gaan opnieuw Assen veroveren met een nieuw concept; Restro TOF.Het bedrijf gaat een samenwerking aan met het bestaande etablissement Grand Café ’t Wapen, Jaap blijft met zijn ervaringen, die hij heeft opgedaan in diverse gerenommeerde bedrijven, als chefkok de leiding geven aan de keuken brigade van beide zaken.Lang hoeft Assen niet te wachten op de komst van TOF, de Restro opent op 1 mei haar deuren tijdens een feestelijke opening."

"Opening Restro TOFNa 11 jaar Gastrobar bij Jaap nemen gastvrouw Trijntje Braaksma en Chef Jaap Braaksma op 2 april afscheid van hun huidige concept om ruimte te maken voor een vernieuwing.Wieger Janssens, Ronald Obbes en Jaap Braaksma gaan opnieuw Assen veroveren met een nieuw concept; Restro TOF.Het bedrijf gaat een samenwerking aan met het bestaande etablissement Grand Café ’t Wapen, Jaap blijft met zijn ervaringen, die hij heeft opgedaan in diverse gerenommeerde bedrijven, als chefkok de leiding geven aan de keuken brigade van beide zaken.Lang hoeft Assen niet te wachten op de komst van TOF, de Restro opent op 1 mei haar deuren tijdens een feestelijke opening."
Adres: Markt 17, 9401 GT Assen
Telefoonnummer: 0592-331950
Stad: Assen
Route: Markt 17
Postcode: 9401 GT



op zoek naar gerelateerd: Bij Jaap Assen menukaart, Restro TOF Assen, TOF Assen menukaart, Restaurant Assen, Michelin restaurant Assen, Markt 17 Assen, Bistro Assen, Cocktails Assen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Touché Lunch & Diner Restaurant Touché Lunch & Diner 12 meter Wat een creativiteit bij het opdienen! En ,het belangrijkste, het smaakte voortreffel...
28 Beauty  Bar 28 Beauty Bar 2 km Fijne behandeling gehad. Ze was erg netjes en ben erg blij met het resultaat! :
Recensies
Als sinds mijn jeugdige jaren in Assen was bij Jaap het restaurant wat mijn fantasieën deed vloeien. Vanavond voor het eerst hier gegeten en het was zeker wat ik ervan had verwacht en meer. Helaas stonden we aan het verkeerde adres. Ik dacht namelijk dat het nog aan de Torenlaan gevestigd was. Dit was uiteraard mijn fout. De nieuwe locatie straalt klasse uit en is handig ingedeeld. Wij hadden het viergangen menu met wijn en extra's gekozen. Het eten was verrukkelijk. Het enige verbeterpuntje vond ik het bloemkoolgerecht. De verschillende bereidingswijzes van bloemkool konden spraakmakender. Mijn favoriete gerecht was de sukade. Overall kan ik bij Jaap niet minder dan vijf sterren geven, zeker een aanrader! Bij dit restaurant zou ik zeker terug komen.
Heerlijk eten! Wordt goed rekening gehouden met alle gasten. Elke hap is een aangename verrassing.
Gisteren heerlijk gegeten. Alle wijnen waren voor ons nieuw en mooi passend bij het eten. Bediening was super. Na de 4 gangen een heerlijke sammifredo en kaasplankje als dessert om mee af te sluiten. Hopelijk tot snel.
Wat een geweldige verrassing! Jaren lopen we er langs en vandaag hebben we er gegeten met de familie. Zes gangen diner, per gang een explosie van geur en smaak. Alles gebracht en uitgelegd door de uitstekende bediening. Als je wilt wordt elke gang voorzien van een passende en voor mij verrassende wijn. Als hobby kok voel ik me nu wel weer even gedegradeerd tot de midden klasse van de zaterdag competitie. Maar na even met Jaap bijgepraat te hebben waarbij hij met liefde zijn passie met je deelt, kom ik geïnspireerd thuis. Ik neem zijn tips mee de keuken in. Ik kan niet wachten zelf de tips toe te passen. Dit vraagt om een herhaling.
Mogen dineren bij Gastrobar Jaap met mijn moeder en zus. Het was gastronomisch genieten! Elke gang was een kunstwerk op het bord en tongstrelend lekker. De wijn-spijs combinaties waren fantastisch. De service erg hartelijk in een ontspannen sfeer. Een beleving van begin tot eind. Aanrader en ik kom zeker terug!
We hadden ons enorm verheugd op een mooi afhaalmenu, maar helaas zijn we zeer teleurgesteld. Dit was zeker geen bib gourmand waardig menu. We hebben niet de bestelde gerechten gekregen. Dat is op zich al vervelend, maar van de 6 gerechten waren er 3 smakelijk, 2 gerechten hebben we zelfs laten staan. Nog wel contact opgenomen met het restaurant, maar dat was helaas een net zo'n grote teleurstelling.
We hebben afgelopen zaterdag, genoten van heerlijke gerechten, lekkere wijnen, de gezellige bediening en een prima atmosfeer. Kortom, een top avond!
Gisteren met een zakelijk gezelschap wezen eten bij ‘Bij Jaap’. Wat direct opviel bij binnenkomst was de knusse en zeer sfeervolle entourage maar bovenal de correct-/netheid van het personeel en hun stijlvolle wijze van presentatie zonder te verzanden in noem het ‘decadentie’. Simpelweg correct. Ook werd er gevraagd of mensen bepaalde allergieën hadden zodat ze de gerechten hierop konden aanpassen. Hoe krijg je in een restaurant een gezelschap van 8 man stil? Nou, door het eten te serveren! Wat een werkelijk waar verfijnde en goed gebalanceerde smaakstelling en, zoals gepresenteerd/toegelicht door het personeel, smaakte het minstens nog 25% extra zo lekker. Zoals de Engelsen zouden zeggen: divine! Jammer dat Google maar tot 5 sterren gaat, 6 tot 7 sterren zijn zeker op hun plaats. Michelin, kom maar op met die extra sterren!
Het BESTE restaurant van #Assen Een PAREL om op je 'to eat' lijst te zetten Het begint bij gastheerschap of in dit geval gastvrouwschap; de gastvrouw zorgt voor een warm en meer dan welkom gevoel. Ze zorgt er de gehele avond voor, dat er niets ontbreekt aan een heerlijke smakelijke avond uit. De ambiance is stijlvol, modern, heel comfortabel en heel toegankelijk. Ons gezelschap koos voor een 3 gangen diner. Alles was met zorg en liefde bereid. Duidelijk is dat PASSIE voor het vak, dit echtpaar drijft tot een fantastisch smaakvolle avond. Je kunt hier ook alleen een hoofdgerecht eten. Voor de kwaliteit die je hier krijgt eet ik persoonlijk liever hier dan in een willekeurig restaurant. Voor mij een absolute aanrader! Uitstekend voor bijzondere gelegenheden, zakelijk, romantische diners maar ook om gewoon het leven te vieren.
Wat een geweldige avond! Bij Jaap is eten een fantastische culinaire ervaring. Hier wordt op sterniveau gekookt. De kaart is klein, maar je doet er verstandig aan het "surprise" menu te nemen. Mooie kleine gerechten, het een qua smaak en structuur nog mooier en doordachte dan het andere. Ingrediënten zijn vaak van eenvoudige komaf sukade, schol of komen van dichtbij sashimi van IJsselmeerbaars en in de open keuken maken ze daar echt lekker eten mee. Jaap serveert zelf mee; de bediening is zeer goed, denkt goed mee paar kleine afstemming fouten en het wijnarrangement is super. 5 dik verdiende sterren voor eten, de hele ervaring en zeker prijs-kwaliteit, want je eet hier op sterniveau voor een middenklasse prijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid