facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bij Foodie

Bij Foodie

Info

Bij Foodie is een all round cateraar die gespecialiseerd is in de mediterrane keuken. Lunch, Borrel of Diner? Wij bieden voor ieder moment van de dag heerlijke broodjes, fingerfood of warme gerechten!

Adres: Tolnasingel 1, 2411PV Bodegraven
Telefoonnummer: 0614532904
Stad: Bodegraven
Route: Tolnasingel 1
Postcode: 2411PV



op zoek naar gerelateerd: Babyshower Zoetermeer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
2rent 4you Party-service 2rent 4you Party-service 366 meter Het team van 2 rent heeft een deel van van de aankleding , de Tap EN de complete B...
Slagerij en Partyservice Gelderblom Patrick Bakker Bodegraven Slagerij en Partyservice Gelderblom Patrick ... 1 km Onvriendelijke behandeling. Blijkbaar te veel moeite om de paketten vd voordeelbonnen...
The After Specialist The After Specialist 2 km Ik ben netjes en snel geholpen. je moet niet vergeten een nummertje te trekken in de ...
Zhoushi & More Zhoushi & More 2 km Heerlijke verse sushi!! Dit is me nieuwe vaste plek. Yummieeee
Eetgelegenheid Kobalt Eetgelegenheid Kobalt 2 km Heerlijk eten, vriendelijk personeel, en een goede combinatie prijs/kwaliteit verhoud...
Recensies
De wens om een foodtruck festival te organiseren voor de medewerkers van onze organisatie heeft Davy van Bij Foodie geheel doen uitkomen. We kijken terug op een goed verzorgde dag met heerlijk eten en drinken. Het was een groot succes, echt een aanrader!
Davy en zijn team gaan voor kwaliteit en denken altijd mee. Het Techniek Innovatie Huis vraagt ze graag bij partijen die kritisch zijn op de presentatie en uitvoering. Da's geen probleem voor BijFoodies!
Bij Foodie heeft voor het Scala College in Alphen aan den Rijn tijdens de voorlichtingsweek 4 avonden het diner verzorgd. Mooie presentatie, goed verzorgd, heerlijk gegeten en fijn contact gehad met Dave. Absoluut een aanrader en voor herhaling vatbaar!
Bij Foodie heeft wederom een fantastische BBQ en salade buffet neergezet bij ons teamuitje! Na meerdere keren gebruik te hebben gemaakt van de diensten van Bij Foodie kan ik ze van harte aanbevelen! Alles is mogelijk, er wordt meegedacht en alles is even lekker!!!
Bij Foodie heeft bij onze bruiloft een barbecue verzorg voor ongeveer 100 personen. Was helemaal super! Heel lekker eten en enthousiast commentaar van onze gasten. Zeker een aanrader!
Onze bedrijfsborrel was perfect geregeld door Davy! Ook heel fijn dat je Halal kunt leveren. Wij zullen je zeker nogmaals inhuren voor een volgende borrel!
Bijfoodie.nl heeft een zeer fijne bijdrage geleverd aan ons Quality of Life festival. Al onze medewerkers waren zeer te spreken over de kwaliteit van het eten.
Davy heeft ons feest compleet gemaakt. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Tevens ook een prettige manier van communicatie! Aanrader!
Heerlijke hapjes tijdens de borrel! Erg leuk dat de hapjes ter plekker werden bereid! Voor herhaling vatbaar!
Het was een erg leuk feest, mede door het heerlijke eten en de leuke bediening. Helemaal uit den Haag naar Brabant gekomen, super. Een echte aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid