facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bij Dinja

Bij Dinja

Info

Koken in huiselijke sfeer

Geschiedenis

Mijn naam is Dinja Bleumink en ik ben al van kleins af aan dol op koken en alles wat daar verder mee te maken heeft.

Na mijn afgeronde opleiding tot Restaurantkok heb ik ook diverse cursussen gevolgd zoals Leermeester en Sociale Hygiëne.Ik heb mijn kokservaring opgedaan in verschillende restaurants in de Achterhoek en Twente van eetcafé tot sterrenzaak. Ik ben ook een aantal jaren demonstratiekok geweest bij een Horecagroothandel en hierna ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan om bij mij thuis kookworkshops te gaan geven voor beginners en gevorderden. Vandaar de naam “Bij Dinja”

Ik wil met mijn kookworkshop mijn passie en liefde voor koken delen met anderen. Hopelijk heeft u na afloop dezelfde voldoening die ik met koken krijg.
Dit alles gebeurt in een huiselijke omgeving en ontspannen sfeer.

Het mooiste aan het koksvak vind ik het samen bereiden van mooie en lekkere gerechten, met een pure smaak en oog voor detail, maar zonder teveel toeters en bellen!
Deze gedachte zet ik door in de kookmiddagen- en avonden die ik verzorg.

Adres: Pastoor Deperinkweg 11, 7263SH Mariënvelde, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0544487722
Stad: Mariënvelde
Route: Pastoor Deperinkweg 11
Postcode: 7263SH


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid