facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bij de Watermolle

Adres: Watermolenweg 3, 7481 VL Haaksbergen
Telefoonnummer: +31 53 572 92 50
Stad: Haaksbergen
Route: Watermolenweg 3
Postcode: 7481 VL



op zoek naar gerelateerd: Watermolen Haaksbergen menu, Verlichte boerderijentocht Haaksbergen, Koffie drinken Haaksbergen, High Tea Haaksbergen, De Watermolen dierenarts, Bites Haaksbergen, B&B Haaksbergen, Blankenburg, Haaksbergen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Haaksbergse Golfclub Het Langeloo Haaksbergse Golfclub Het Langeloo 350 meter Golfbaan ligt er keurig bij. Gezellige mensen nadien.
Holland Hotel Erve Bruggert Holland Hotel Erve Bruggert 656 meter Bijzonder mooie, schone locatie. Vriendelijke eigenaren.
Qoffy Concepts Qoffy Concepts 4 km Heerlijke vers gebrande koffie voor een goede prijs. Ze hebben er een trouwe klant bi...
Recensies
Hier een aantal nachten een kamer geboekt. Heel goed en vriendelijk ontvangen en vriendelijke eigenaren. Goed en voldoende ontbijt. Avond eten zeer goed. Complimenten voor de kok. Ondanks het "nieuwe normaal" alles goed geregeld en super in orde. Een echte aanrader.
Attend en aardig personeel.Ook in deze lockdownperiode. Met koffie to go en ander lekkers
Prima hotel, met vriendelijk personeel en op een prachtige locatie.
Heerlijk gegeten, echt een aanrader! De locatie ligt op een mooie plek in een bosrijke natuur, naast de Haaksbergse watermolen. Het personeel is ontzettend vriendelijk en bekwaam. Menukaart bevatte volop keus en de gerechten waren wat betreft portie ook meer dan genoeg.
Mooi historisch gebouw tegenover de dubbele watermolen. Mooie kamer op de begane grond met ruime badkamer en uitzicht op de watermolen. Groot bed en voldoende ruimte in het zit gedeelte. Het eten in het restaurant is goed en zeker de verassing menu’s zijn de moeite waard. De wijnen zijn ook prima.
Geweldig verblijf in deze coronatijd zeer vriendelijk en gastvrij. Prima kamer en goed bed. Veel aandacht werd besteed aan het ontbijt en diner. Heerlijk wild zwijn gegeten. Bedankt voor de mooie bloemen, we hebben ons echt thuis gevoeld.
Heerlijk gegeten, supervriendelijke bediening. Echt een avondje uit! Leuke kamer.... Kan ik iedereen aanbevelen.
Eten afgehaald. Was aangebrand, niet meer warm en slordig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid