facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bij de Tuinman

Info

Op zaterdag en zondag is Restaurant Bij de Tuinman op De Hoorneboeg geopend. We zetten groentes in de hoofdrol en hebben een klein en gezellig restaurant en terras aan de moestuin.

Adres: Hoorneboeg 4, 1213RE Hilversum
Telefoonnummer: +31352062333
Stad: Hilversum
Route: Hoorneboeg 4
Postcode: 1213RE



op zoek naar gerelateerd: Bij de Tuinman menu, Bij de Tuinman parkeren, Hoorneboeg 4 Hilversum, Hoorneboeg Hilversum, Bij de Tuinman Instagram, Hoorneboeg 5, Hilversum, De Hoorneboeg restaurant, Brasserie Hilversum
Recensies
Gezellig even een warme chocolademelk halen tijdens een besneeuwde wandeling!
Wat een leuk plekje op de hei! Ik kijk ernaar uit dat alles weer open gaat en dat ik straks met mijn kinderwagen een wandeling kan maken en bij de tuinman lekker kan zitten en weer iets lekkers kan eten. Afgelopen zaterdag chai latte en een taart gehaald, heerlijk!
Wat een leuke locatie op de hei ten zuiden van Hilversum. Bij Landgoed de Hoorneboeg zit een heel klein restaurantje. In deze tijd nu toch nog open voor een coffee to go. En die coffee was echt heel lekker! Een echte verrassing tijdens onze wandeling door dit mooie natuurgebied
Lekkere dingetjes 'to go' ivm Corona natuurlijk... ! Ik heb nu al zin in het voorjaar... #backtonormal
Lekker eten! Een paté van linzen die als een paté van vlees smaakt... heerlijke soep, geweldige salade... voor herhaling vatbaar!
Hondje was welkom. Cappucino met héérlijke schuimlaag en bediening vriendelijk.
De mensen waren aardig, maar de “appeltaart” was super vies! Geen standaard appeltaart die je zou verwachten. De combinatie rozemarijn & appel werkt niet echt naar mijn idee..
De buitenplaats is erg sfeervol. Met gerechten uit hun tuinen. Bediening is vriendelijk. Alleen de kaart is erg beperkt, hoge prijzen en de salade gaf geen voldaan gevoel.
War een plek en wat een heerlijk eten! Aanrader!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid