facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bij de Tantes Best

Info

Bijde Tantes Best is een shop-in-shop in Winkelcentrum De Heivelden in Best. Ons gevarieerde assortiment zal je verrassen.

Adres:
Telefoonnummer: 0499325295
Stad: Best


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Numero 31 Wonen & Lifestyle Numero 31 Wonen & Lifestyle 1 km Leuke winkel met een leuk assortiment voor een goede prijs.
Prullekes Spullekes Prullekes Spullekes 1 km Leuke winkel. Leuke spullen. En goede service.
Primera Wilhelminaplein Primera Wilhelminaplein 2 km Handig post ophaal punt en altijd goed geholpen.
Bella Bella 2 km In het centrum van Best ligt Bella, ons atelier met sfeervolle kadowinkel. Bella is e...
Snoeperij De Bonte Koe Snoeperij De Bonte Koe 2 km gezellige ijswinkel, heerlijk ijs en koffie en winkel met allerlei toeristische artik...
Jolanda's creaties Jolanda's creaties 2 km Handgemaakte kleding voor uw baby/kind of om kado te geven . Leuke handgemaakte cadea...
Zo Klein Zo Klein 2 km Leuke kinderkleding en je wordt altijd top geholpen!
Happy Gifts Happy Gifts 2 km Leuke handgemaakte cadeautjes
Best Unique Best Unique 3 km www.bestunique.nl Atelier Best-Unique graveerd glazen, spiegels, vazen, flessen met e...
Recensies
Leuke winkel met voor elke gelegenheid een leuk cadeautje dat dan ook nog eens allemaal leuk wordt ingepakt. Erg vriendelijk personeel!
Een van mijn favoriete cadeauwinkels een aanrader!
Zeer ongeïnteresseerd personeel, klaagt steen aan been over hoe zwaar het werk is, kijk je niet aan, geen begroeting. Lopen zo een hoop centen mis. Personeel was vroeger leuker.
Leuke winkel met veel verschillende spulletjes te koop, goede plek om een kadotje voor welke gelegenheid dan ook te kopen. Hele vriendelijke medewerkers.
Beoordelingen als DHL pickup point, openingstijden zijn zeer beperkt tot 17.00 niet handig als je werkt. Daarom helaas niet geschikt om pakketjes te laten bezorgen. Medewerkers zijn wel erg vriendelijk, vandaar toch nog 2 sterren.
Het winkeltje, dat sinds kort de naam "Bij de tantes Best" draagt, ziet er best aardig uit nu, maar even snel hier een DHL pakje ophalen kun je vergeten. Zeker een kwartier staan wachten. Eerst eindeloze verhalen over vakanties met klant voor je, dan bij de volgende klant pinpasgedoe dat over moest, bonnetjes met de hand schrijven ipv een kassa, cadeautje inpakken dat eindeloos duurde "oh nee, ik heb het pakpapier te kort afgesneden. Even overnieuw ". Persoonlijke aandacht voor de klant is prima, maar ik haal m'n pakjes voortaan wel elders af.
Snuisterijen winkel conform het shop in shop principe, een ieder kan zijn plekje in de bazaar bemachtigen.
Een zeer mooi ingerichte locatie waar je door vriendelijk personeel, vakkundig wordt geholpen
Veel keus voor kado's. Ook Blond servies. Leuke winkel.
Bij de Tantes hebben ze zoveel leuke spulletjes. Ook erg leuk om een cadeautje voor iemand te kopen. Genoeg keuze.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid