facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bij Brigitte Makelaardij & Taxaties

Bij Brigitte Makelaardij & Taxaties

Info

Op zoek naar een actieve, enthousiaste en vooral kundige (gecertificeerde) makelaar-taxateur van déze tijd?
Bij Brigitte ben je aan het juiste adres!

Geschiedenis

Valkenswaard is een nieuwe makelaar rijker! Na 8 jaar ervaring opgedaan te hebben bij diverse lokale kantoren, en ongeveer 2 jaar als vakinhoudelijk adviseur te hebben gewerkt bij een branche-vereniging voor makelaars, is de tijd voor Brigitte aangebroken om haar ruime kennis in te gaan zetten in haar eigen onderneming. Door onder andere de inzet van alle hedendaagse tools en een tomeloze inzet ben je bij haar aan het juiste adres!

Op zoek naar een full-service makelaar die je van a-tot-z begeleidt bij aan- of verkoop? Of juist veel zelf doen onder het motto 'waarom moeilijk doen als het samen kan'?
Bel en maak een afspraak, en Brigitte komt graag persoonlijk kennismaken om te inventariseren hoe jouw belangen optimaal behartigd kunnen worden!



"Jouw actieve NVM-makelaar in Valkenswaard en omgeving! Super actief, enthousiast en met een zeer groot netwerk. Wil jij je huis succesvol verkopen? Bel voor een gratis waardebepaling en maak kennis met ons kantoor!"
Adres: Azalea 4, 5552 GW Valkenswaard
Telefoonnummer: 0408425100
Stad: Valkenswaard
Route: Azalea 4
Postcode: 5552 GW



op zoek naar gerelateerd: Leemans Makelaardij, Bij Brigitte Facebook, Makelaar Valkenswaard, Met Ons Makelaars, Verhuurmakelaar Valkenswaard, Funda Valkenswaard, Over ons makelaar, Makelaars in Bergeijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wijman & Jansen ERA makelaars Wijman & Jansen ERA makelaars 1 km Ik ben heel blij dat de verkoop van mijn ouderlijk huis via Wijman & Jansen makel...
Van Wijk Vastgoed & Makelaardij Van Wijk Vastgoed & Makelaardij 2 km Van Wijk Vastgoed & Makelaardij, uw persoonlijke makelaar. Wij richten ons met name o...
Recensies
Vorig jaar heeft Brigitte de taxatie van onze woning verzorgd. Wat me opviel is, dat zij met een hele frisse en deskundige blik de woning taxeerde. Ze kent de woningmarkt. Én ze is ook nog eens heel erg vriendelijk. Daarna kregen we al snel het zeer uitgebreide rapport toegestuurd. Afgelopen maand hebben we voor iets anders opnieuw contact gezocht met Brigitte en ze heeft al onze vragen meteen beantwoord. Ze heeft ons hier heel erg mee geholpen. Dank je wel daarvoor! Hartelijke groet Charlotte Wouters
Hele fijne makelaar! Brigitte een haar team hebben ons zeer goed, professioneel en snel geholpen met de verkoop van ons huis. Ook in het bepalen van de beste verkoopprijs was ze zeer deskundig. In het traject hebben we ook veel gelachen, ook niet onbelangrijk! Kan iedereen BijBrigitte aanbevelen!
Ik heb contact opgenomen met Brigitte voor de waardering en advisering van mijn woning. Ze heeft mij daarbij zeer goed en eerlijk geadviseerd. Ze adviseerde namelijk om nog niet van haar diensten gebruik te maken. Waar vind je nog dergelijke eerlijkheid? Ook inhoudelijk was het advies adequaat en naar wens. Veel dank Brigitte.
Een fijne makelaar met persoonlijke service die snel schakelt en kwaliteit levert. Een goede tip via Pit-Makelaars te Veldhoven. Over beide makelaars ben ik meer dan tevreden en ik raad ze ten zeerste aan.
Bij Brigitte Makelaars, ging alles goed, snel en vakkundig. Een echte aanrader!
Al een paar keer gebruik mogen maken van Brigitte haar diensten. Kan niet anders zeggen dan proffesionele makelaar die haar zaakjes goed op orde heeft en toegankelijk is. Ik zou Brigitte zeker aanraden!
Wat een topper die Brigitte! Zij heeft ons onwijs goed geholpen bij het kopen van een huis in een oververhitte woningmarkt. Altijd snel bereikbaar, altijd even enthousiast, ze gaat echt voor je door het vuur. Buiten het feit dat ze een fantastische aankoopmakelaar is met veel kennis van zaken is ze ook gewoon een prettig persoon. Open, eerlijk en betrouwbaar. Ik zou haar aan iedereen aanraden!
Brigitte heeft mij enorm geholpen! Altijd goed contact, snelle reacties, dus gewoon een hele fijne ervaring. Een absolute aanrader!
Wauw. Zo ongelooflijk tevreden over Bij Brigitte. We hebben nu al 3 keer gebruik gemaakt van de diensten van Bij Brigitte. En niet voor niks. Ze neemt echt de tijd om gedegen de stappen die ze neemt uit te leggen. Gaat op zeer prettige wijze in overleg. Denkt echt met je mee en stelt zich flexibel op. Zou haar aan iedereen aanraden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid