facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bij Bomans | Eten & Drinken

Bij Bomans | Eten & Drinken

Info

Bij Bomans | Eten & Drinken

Geschiedenis

Bij Bomans | Eten & Drinken is een populaire ontmoetingsplaats in Heemstede.
De inrichting is stijlvol, gezellig en trendy. Op ons terras aan het water, pal op het Zuiden is het al met enkele zonnestralen heerlijk toeven. Het uitzicht op de oude dorpswal doet heel ‘Utrechts’ aan en is ongekend voor Heemsteedse begrippen.

Zowel binnen als buiten zijn er 60 zitplaatsen. Er wordt door ons veel zorg besteed aan gastvrijheid, kwaliteit, kwantiteit en natuurlijk de presentatie van onze gerechten.

U kunt bij ons terecht voor een lekker kopje koffie met onze huisgemaakte amandelkrul, lunch, high tea, borrel en diner.



"Restaurant Heemstede: Naast lunch en diner bent u bij ons op het juiste adres voor high tea, borrel of een lekker kopje koffie met onze huisgemaakte amandelkrul. De inrichting voelt tegelijk stijlvol, gezellig en trendy aan. Op het terras aan het water, uit de wind en pal op het zuiden is het al met enkele zonnestralen heerlijk toeven. Het uitzicht vanuit het restaurant op de oude dorpswal doet heel ‘Utrechts’ aan en is ongekend voor Heemsteedse begrippen."
Adres:
Telefoonnummer: 0235474520
Stad: Heemstede



op zoek naar gerelateerd: Nieuw restaurant Heemstede, Bomans Heemstede openingstijden, Beste restaurants Heemstede, Restaurant Heemstede terras, Canette Heemstede, Bij Bomans reserveren, Bij Bomans Rosmalen, Loft Heemstede
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bistro Deux Bistro Deux 105 meter Het is overduidelijk dat alle gerechten met liefde worden bereidt en opgediend. Vanav...
Cheval Blanc Cheval Blanc 1 km Zojuist het lunch menu gedaan, 6 gangen met wijnassortiment, heerlijk gegeten en mooi...
Pannenkoekenhuis De Konijnenberg Pannenkoekenhuis De Konijnenberg 2 km Mooi ingericht pannenkoeken restaurant met heerlijke pannenkoeken. Wij werden zeer sn...
Recensies
Eten was hier lekker maar in verhouding wat het kost iets aan de dure kant. Ja het is Heemstede maar dan nog. Mensen vriendelijk, leuke Oekraïense vrouw in de bediening fijn dat het kan, eten was lekker en ziet er mooi uit.
Een prima restaurant op de hoek Raadhuisstraat en de Binnenweg. Prima ontvangst en vriendelijke gastvrouwen. Het eten was top ! Zag er mooi verzorgd uit en de smaak was voortreffelijk. Het was rustig op de woensdagavond maar door de verzorgde en intieme sfeer voelde dat niet ongemakkelijk. Een zaak om te onthouden!
Beslist geen aanrader. We hadden gereserveerd voor high tea. De ontvangst was lauw. Het glaasje cava en de sandwiches als starters waren okay. Pas bij de tweede gang kwam de pot heet water voor thee op tafel die we geacht werden te drinken uit Irish coffee glazen... Het water werd niet warm gehouden dus binnen de kortste keren was dit te lauw voor een vers kopje thee en dat voor een high tea arrangement. De broodjes die bij gang twee voor scones moesten doorgaan hebben die test niet doorstaan. Gang drie met cakejes was ronduit smakeloos en totaal niet vers. We vroegen de bediening waar de spullen vandaan kwamen. 'Groot hand' was het antwoord groothandel. De bediening ruikt naar rook en zit en plein public zelf in de zaak te eten. De muziek is ronduit storend. De bediening heeft totaal geen aandacht voor de klant maar had het erg druk met bestek op tafels neer te leggen. Er werd ons niet gevraagd hoe het arrangement bevallen was. De bediening zei eigenlijk helemaal niets meer bij ons vertrek uit de zaak, niet eens gedag. Tja, we komen hier niet terug. Jammer want leuke lokatie.
15-11-2019 voor het eerst bij Bomans gegeten. Bij aankomst zien we een terras met gezellige lichtjes buiten op de tafels ondanks dat het herfst is. We komen zeker van de zomer hier nog eens aan . Als voorgerecht hadden we carpaccio, vitello tonato en uiensoep. Als hoofdgerecht had ik de heerlijke kaasfondue ik ben als enige van de familie gek op kaasfondue dus als hij de kaart staat neem ik hem ook!, er was een saté van de haas en 2x de surf & turf besteld. Als toetje hadden we de crème brûlee en een Irish coffee. Het smaakte allemaal heerlijk en ruime porties! Gezellige ambiance en erg vriendelijk personeel !
Met vier personen hier gegeten. Was wat krap aan de ronde tafel. De bediening was snel en erg vriendelijk. Het eten was heel goed maar dingen zoals jus en extra bestek moesten we om vragen. Maar uiteindelijk goed gegeten. Aanrader.
Het is een heerlijk terras aan het water! De lunch was prima, maar wat schetste onze verbazing: voor een glas kraanwater werd €0,50 gerekend. We hebben lekker aan de wijn gezeten. Dit is zooooo ongastvrij. Ons advies, geef mensen die bij jullie een wijntje drinken er gewoon een GRATIS glas water bij
Beetje jammer was dat mijn man voor mijn verjaardag op donderdag had besproken. In de stromende regen stonden we voor een dichte deur. De zaak was gesloten. We hebben de dag erna gegeten. Aardige obers.
Eerste keer bezocht en waren niet echt onder de indruk. Gerechten waren sober niet spannend. Mix grill was 1 stukje rund vlees en 2 worstjes. De saté bestond uit 1 kip stokje een berg kroepoek en een klein beetje atjar. Alles wat je erbij wil hebben zoals patat moesten we apart bij bestellen. Niks bijzonders dus. Bij het afrekenen bleek alles dubbel op de rekening te staan. Toen dat hersteld was vonden we nog steeds dat de rekening vrij stevig was. Wij komen niet meer terug.
Fijn terras aan het water, goede wijnen, mooi opgemaakte borden met heerlijke gerechten. Rustig en mooi ingerichte zaak, met zeer jonge en vriendelijke bediening. Kom hier zeker terug
Sinds tijden niet zo'n lekker broodje gegeten! Van alles was er precies de goede hoeveelheid op gedaan. Vooral de wasabi mayonaise maakte het af. Daarna hadden wij de Pinot Grigio en die was heerlijk! Zeker een aanrader om een heen te gaan! Oh en de dame van de bediening was erg vriendelijk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid