facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bij Bloozz

Bij Bloozz

Info

Bruidskapsels - Bruidsmake-up - Wimperextensions - Nagelstyling - Workshops - Cursussen - Voor kappers - Kinderfeestjes

Geschiedenis

Je kapsel en make-up moeten op je trouwdag perfect in orde zijn. Het moet passen bij je persoonlijkheid, gezichtsvorm, haartype, de jurk en het moet de hele dag en avond stevig blijven zitten.

Werk voor specialisten dus!

Bruidskapsels Zeeland verzorgt dan ook graag jouw bruidskapsel en/of bruidsmake-up op de mooiste dag van jullie leven!

Allereerst word er een afspraak gemaakt voor een proefkapsel en naar wens een proefmake-up.

Zelf geef ik altijd het advies om een proefkapsel en/of een proefmake-up op een dag te doen dat je ook de trouwjurk gaat passen. Waarom? Dit om gelijk het totaal plaatje te kunnen zien voor jezelf voor jullie grote dag!

Natuurlijk is het bruidskapsel afhankelijk van je haartype, gezichtsvorm en je persoonlijkheid. Uiteraard zal ik zelf ook mijn adviezen hierover uitspreken.

Ook is het niet alleen van belang dat je kapsel en make-up er prachtig uitzien,maar ook dat het goed en stevig zit,zodat je er de hele dag en avond plezier van zult hebben.

Tijdens het proefkapsel neem ik uitgebreid de tijd om samen met jou te bepalen welk kapsel en evt welke make-up jou tot mooiste bruid zal maken! Naar wens kunnen er evt meerdere proefkapsels gemaakt worden.

Een proefkapsel is dan ook echt aan te raden!

Ook neem ik bij het maken van een proefkapsel verschillende mooie bruids haaraccessoires mee.

Alle producten die ik gebruik zijn van professionele kwaliteit.

Adres: Ovezande
Telefoonnummer: 31627178717
Stad: Ovezande


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Workshops Vlechten & Opsteken Bij Bloozz Workshops Vlechten & Opsteken Bij Bloozz 0 meter Workshop vlechten en of opsteken volgen? Wij geven workshops aan huis, op locatie, v...
Tricje's Beauty Tricje's Beauty 51 meter Nagelstudio aan huis in Ovezande
Laura's Laura's 376 meter Fijne kapster, lekker vlot en snel plaats.
Recensies
Kinderfeestje door haar laten verzorgen en wat was het een succes, meiden hadden mooie vlechten en vonden sierraden maken ook leuk oftewel top!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid