facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bij Best. Breakfast, Lunch & Coffee

Bij Best. Breakfast, Lunch & Coffee

Info

Lunchroom Bij Best in Delft doet 'alles net even anders' en dit is terug te zien in de diversiteit aan gerechten. Van ontbijt tot lunch, van high bites tot dare 2 share, Bij Best heeft het allemaal. Tevens kun je met mooi weer genieten op onze terrasboot.

Geschiedenis

Lunchroom Bij Best is een ‘all day dining & meeting concept’ waar voornamelijk ‘grilled sandwiches any style’ worden geserveerd. Maar Bij Best is het niet alleen genieten van verrassende sandwiches, je kunt bij ons ook terecht voor internationale ontbijtjes, streetfood gerechten, high bites, salades en heerlijke sappen.

Als het om voeding gaat raken we tegenwoordig snel verdwaald in een doolhof. Trends, hypes en adviezen omtrent gezonde voeding buitelen over elkaar heen en volgen elkaar in snel tempo op; we zoeken een ‘quick fix’. En in dat doolhof hebben wij een duidelijke visie. Samen met het team simpelweg zorgen voor gevarieerde, lekkere en gezonde gerechten waarbij de schijf van vijf van het Voedingscentrum het uitgangspunt is. Bij Best zorgen wij ervoor dat je als klant een keuze hebt uit gerechten die op eerlijke en verantwoorde wijze zijn samengesteld. Bij ons hoef je niet na te denken over goed en fout, want dat doen wij.

Bij Best kan jij lekker achterover zitten en ongegeneerd genieten.

Eat, Drink & Relax: maak je niet ‘dik’ en geniet.

Heb je weinig tijd? Al onze gerechten zijn ook ‘to go’ te bestellen.

Wist je dat?
Wij op de eerste zondag van de maand een Indonesisch buffet organiseren. Van 17.00 tot 20.00 uur ben je van harte welkom. Wel voorafgaand even per mail of telefonisch reserveren. De kosten hiervoor bedragen € 14,50 per persoon (exclusief drankjes).

Vind ons

Adres
Vrouwjuttenland 22
2611 LC Delft

Telefoon
015-7370345



"Lunchroom Bij Best is een ‘all day dining & meeting concept’ waar voornamelijk ‘grilled sandwiches any style’ worden geserveerd. Maar Bij Best is het niet alleen genieten van verrassende sandwiches, je kunt bij ons ook terecht voor internationale ontbijtjes, streetfood gerechten, high bites, salades en heerlijke sappen.Als het om voeding gaat raken we tegenwoordig snel verdwaald in een doolhof. Trends, hypes en adviezen omtrent gezonde voeding buitelen over elkaar heen en volgen elkaar in snel tempo op; we zoeken een ‘quick fix’. En in dat doolhof hebben wij een duidelijke visie. Samen met het team simpelweg zorgen voor gevarieerde, lekkere en gezonde gerechten waarbij de schijf van vijf van het Voedingscentrum het uitgangspunt is."
Adres: Vrouwjuttenland 22, 2611 LC Delft
Telefoonnummer: 015 737 0345
Stad: Delft
Route: Vrouwjuttenland 22
Postcode: 2611 LC



op zoek naar gerelateerd: lunch delft, ontbijt delft, best delft, lunchen, kek delft, bij best, vrouwjuttenland, delft, jans delft, lunch delft markt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lunch Café Leonidas Delft Lunch Café Leonidas Delft 146 meter Even voordat ik mijn verhaal begin deze review gaat alleen over de HIGH THEA! Bij Leo...
Ten to Three Bakery Ten to Three Bakery 232 meter Toptent. Het is een eindje rijden voor ons, maar zo de moeite waard! Een dagje Delft ...
Café Zwierig Café Zwierig 646 meter Gezellig café, huiskamer sfeer, leuke bediening.
Recensies
Heerlijke sandwiches, de cuban en braadworst sandwich waren erg lekker maar niet grilled zoals op het menu staat?. Kom wel met honger, want ze zijn behoorlijk groot. De pumpkin spice latte viel wel tegen, smaakte eigenlijk alleen naar melk - misschien omdat het iced was. Ben erg benieuwd naar de andere broodjes!
1e ervaring bij best genoten van een gezellige familie lunch. Super bediening en heel behulpzaam heerlijke broodjes voor ieder wat wils. Vega, veganistische opties ... Sapjes maar ook een wijntje of biertje. Ik kom zeker nog eens terug
Het was wederom een feestje om bij jullie te lunchen. Gezellig, vriendelijk en bovenal heerlijke sandwiches. Bij Best kan nergens Beter. Een aanrader,ook wanneer je Delft bezoekt.
Wij hebben vandaag een high tea gehad bij Bij Best. Goede attente gastvrouw, heerlijke gerechten zowel hartig als zoet. Wij komen zeker terug voor de kookworkshop Indonesisch eten. Huiselijke sfeer. Alles was top. Wij raden deze plek ten zeerste aan.
Erg gezellig tentje met een heerlijk ontbijt. Bijzonder vriendelijke bediening. Achterin de zaak is er iets meer ruimte dan vooraan.
Supergoede ervaring gehad hier, Bij Best. Vanaf het reserveren, tot aan het eten, meedenken met bestellen, sfeer, kwaliteit en timing. They know what they're doing. Heerlijk genoten.Eten: 5/5
Heerlijk ontbeten! Ontbijt is top, lekker en verrassend. Het Bij Best Breakfast is heerlijk fris, hartig en zoet, het Continental Breakfast helemaal compleet zoals je mag verwachten. Jus d'orange is vers geperst en de koffie is heerlijk. Eigenaresse en bediening zijn super vriendelijk, echt een voorbeeld voor de horeca. Binnen is het pand sfeervol ingericht en het sanitair top. Locatie buitenterras is fantastisch, mooi op een ponton in de gracht in hartje centrum, maar niet megadruk. Zeker eens gaan eten!!
Wat een fijne plek.Heerlijk geluncht met z'n viertjes en allemaal enthousiast.Kwalitatief scoren ze voor ons heel hoog en je opgemaakte bord is een feestje om te zien.Heb nog nooit zo'n lekker broodje makreel gegeten.Voor ons een topper deze zaak ook vanwege de zeer gastvriendelijke bediening!
Hier kun je heerlijk en overvloedig ontbijten. Er heerst een gemoedelijke en gastvrije hippe sfeer met een goede vrolijke service. Je kan hier van je koffie en gekozen ontbijt heerlijk genieten. Een aanrader voor een goede start van de dag.
Prima restaurant voor ontbijt en lunch of gewoon koffie met wat lekkers. De gerechten werden mooi gepresenteerd en vielen goed in de smaak. Buiten hebben ze een klein maar leuk terras vlakbij het water. Bediening was vriendelijk en vlot.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid