facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bij Angelique

Bij Angelique

Info

Bij Angelique is een kledingwinkel voor de vrouw. Met aandacht, passie en kennis hopen wij dat jouw beleving bij ons warm en gezellig zal zijn.



"Fashion bij Angelique is een winkel voor de moderne vrouw. Met oprechte aandacht, passie en kennis hopen wij dat jouw beleving bij ons warm en gezellig zal zijn."
Adres: Hoofdstraat 3, 7061 CG Terborg
Telefoonnummer: 0315236559
moc.liamg@5791euqilegnajib
Stad: Terborg
Route: Hoofdstraat 3
Postcode: 7061 CG


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Goede gezellige winkel, klant vriendelijke, Hebben ze even geen tijd, doordat ze met een andere klant bezig zijn, wordt je een kopje koffie, thee, of water, aangeboden. Heel erg geschikt voor invalide mensen. Plus de vrolijkheid en niks is het personeel teveel af.
Compleet genegeerd in de winkel Iedereen voor en na ons kreeg meteen de vraag of ze koffie wilden. Niet dat we voor de koffie kwamen,maar een beetje aandacht en hulp is wel gewenst. Ook bij vertrek geen woord. Zeer onprettige ervaring. Afrader.!!!!
Altijd gastvrij en behulpzaam bij het uitkiezen uit de mooie collectie
Een absolute afrader!! Slechte service en kwaliteit van de kleding! Na 1,5 maand terug gegaan met een broek ivm slijtage plekken. Dit was volgens hun volkomen mijn eigen schuld door het dragen van de broek.. 1,5 maand voor het dragen van een broek vond ik wel erg kort Er werd helemaal geen empathie getoond en ze hebben geen enkele oplossing aangeboden.
Leuke mode en advies erg goed dus moeite waard om binnen te stappen.
Altijd een uitgebreide collectie in een mooie ingerichte winkel.
Super blij dat er een gezellige gezette dame in jullie winkel werkt. Nu kunnen we zelf zien hoe het staat, de Grote Maten. Dank je Dames. En Nina heel veel werk plezier.
Geweldige winkel en fijne verkoopsters ben er goed geslaagd
Wat een mooie winkel, met hele vriendelijke medewerkers en nemen echt de tijd voor je en er wordt gevraagd of je een kopje koffie wilt. Top hoor!
Een hele fijne winkel,en het personeel is zeer vriendelijk en kundig.Ben er heel blij met mijn aankopen.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Bij Angelique met het openbaar vervoer


Terborg, De Kameleon 140 meter
195
Terborg, De Kameleon 150 meter
195
Terborg, Antonia 260 meter
195
Terborg, De Hamaker 280 meter
40
Terborg, De Hamaker 320 meter
40

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid