facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bij Albrecht

Bij Albrecht

Info

“Ontdek onze veganistische gerechten zoals je nog niet eerder hebt geproefd”.

Wij werken met dagverse producten en streven naar no waste. Maak een keuze uit een 3-, 4- of 5-gangen foodexperience.

Geschiedenis

Bij Albrecht is veganistisch culinair genieten met verrassende smaakcombinaties
“Ontdek onze veganistische gerechten zoals je nog niet eerder hebt geproefd”.

Vegetarisch en veganistisch is het nieuwe vlees en vis

De visie: “iedereen kan heerlijk en eerlijk genieten van veganistische gerechten, óók als je een liefhebber bent van een stukje vlees of vis”.

“Terwijl jij van jouw veganistisch gerecht geniet ben je gelijk lekker duurzaam bezig. Hiermee zetten wij de eerste stappen voor een duurzamere horeca en verkleinen wij direct onze footprint”.

In ons restaurant, gevestigd aan de Gagelstraat 6 in Eindhoven, is alles aanwezig voor een heerlijk eerlijke diner of borrel.

Reserveer of neem spontaan plaats in de ontspannen sfeer en laat je verrassen. Geen zin in een uitgebreid diner maar wel genieten van onze gerechten? Bestel jouw gerechten dan via onze take-away, en neem ze mee naar huis.

Dieetwensen/restricties

Door onze plantaardige keuken en persoonlijke benadering aan tafel is het geen enkel probleem om met dieetrestricties te borrelen en/of te dineren in ons restaurant. Op onze menukaart zijn veel allergenen uitgesloten of bieden wij voldoende alternatieven die al standaard in het menu zijn opgenomen. Hebt u vragen over de gerechten? Dan helpt ons team u graag!

Onze menukaart wisselt per seizoen, omdat wij uitsluitend werken met seizoen producten. Ook hebben wij de wekelijkse Chef’s specials die je kan vinden op de borden in het restaurant.

Houdt ons vooral in de gaten op Facebook, Instagram en Twitter en mis niks van ons menu.

Wij zijn aangesloten bij de vegetariërsbond & de verening voor veganisme.



"Bij Albrecht is een culinaire broedplaats voor de plantaardige keuken. Met de visie: "Iedereen kan genieten van veganistische gerechten, ook als je liefhebber bent van vlees en vis", laat Manfred Albrecht jou ervaren hoe lekker en smaakvol de plantaardige keuken kan zijn.Manfred heeft zich over de jaren gespecialiseerd en is erkend door culinaire gidsen. Nu serveert hij zijn plantbased foodexperience bij jou thuis waarbij het het diner van A tot Z verzorgd, geeft hij gastlessen aan de culinaire vakscholen en ontvangt hij mensen in zijn restaurant voor private dining. Ideaal voor een speciale gelegenheid of business diners.Laat je onderdompelen in zijn culinaire kunsten en laat jouw smaakpapillen lachen."
Adres: Gagelstraat 6 , Eindhoven 5611 BH, NL
Telefoonnummer: 040 737 0638
ln.thcerblajib@nete
Stad: Eindhoven
Route: Gagelstraat 6
Postcode: 5611 BH


Openingstijden

Dinsdag: 16:00-20:30
Woensdag: 16:00-20:30
Donderdag: 16:00-20:30
Vrijdag: 16:00-20:30
Zaterdag: 16:00-20:30


op zoek naar gerelateerd: bij albrecht menu, veganistisch restaurant eindhoven, bij albrecht restaurant eindhoven, biologisch restaurant eindhoven, eten bij albrecht, vegan restaurant eindhoven, vegetarisch restaurant eindhoven, vegan eindhoven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sri Ganesh Sri Ganesh 770 meter Besteld via thuisbezorgd. Het was heerlijk. Redelijk aan de prijs, maar erg lekker, d...
Burgers Burgers 1 km
Recensies
Heel erg genoten van ons afgehaalde Kerstmenu! Zalig gegeten en echt het uit eten gevoel mogen ervaren tijdens de lockdown. Tot snel!
Wat een bijzondere culinaire ervaring was dit! Manfred heeft voor ons private dining verzorgd en elke hap was een openbaring. Alleen verse ingrediënten en bijzonder smakelijke combinaties hebben ons een echte smaakexplosie bezorgd. Mindblowing. We zijn geen vegetariërs, maar we misten voor geen seconde vlees of vis. Top-chef, top-eten.
Gezellig restaurant met kwalitatief hoogstaand eten. Hier ga je vlees of vis echt niet missen. De bediening is super vriendelijk en gastvrij. Je kiest het aantal gangen, en de traktaties verschijnen vanzelf op je tafel. Fijne smaken en texturen, en de mooie presentatie van de gerechten is al een feestje op zich. We hebben weer genoten.
Eten bij Albrecht is een feestje! Héérlijke gerechten die als kunstwerkjes op je bord liggen, en ook nog eens begeleid worden door mooie wijnen. De vijfde ster van m'n beoordeling komt waarschijnlijk door de mevrouw die ons zó gastvrij en vriendelijk bediende dat we ons er meteen thuis voelden. Nu ik toch aan het schrijven ben: ik had er wel genderneutrale toiletten verwacht. Maar dat kan waarschijnlijk snel nog geregeld worden?
Wanneer mijn vrouw en ik uit eten gaan niet vegetarisch of veganistisch worden me het meest verrast door de groente die we geserveerd krijgen bij het vlees of de vis. Om deze reden zijn wij gister avond bij Bij Albrecht gaan dineren. En wat zijn we daar verrast! Het eten was ontzettend goed op smaak, verrassende smaakcombinaties, groente van het seizoen en groente waar we nog nooit van gehoord hadden. De gerechten kunnen zich goed meten aan menig sterrenrestaurant. Dit restaurant is zeker een aanrader, ook voor vlees en viseters!
Perfect restaurant. Heerlijk gegeten. Aanrader gerechten mooi opgemaakt. Zeer enthousiaste chef.
Dit restaurant brengt veganistische/groentegerechten naar een heel ander niveau. Een onvergetelijke culinaire ervaring. Gerechten prachtig geserveerd met interessante ingrediënten. Plus de juiste selectie van zeer goede drankjes. Een zeer goede staf. Het beste restaurant waar ik ooit ben geweest. Ik zal er snel weer zijn.
Echt een aanrader. Culinaire Plant based beleving. Je mist geen vlees of vis. Het was helemaal af.
Overheerlijk gegeten in een gezellig kader. Ieder gerecht was een kunstwerkje en je kon zien dat alles met heel veel zorg werd gemaakt. Wij zijn fan!
Wij zijn zelf vegetarisch maar zijn aangenaam verrast door deze heerlijke veganistische gerechten. Het eten was heerlijk! En de opmaak is prachtig! Wij komen zeker nog een keer terug om de Foodexperience te proberen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid