facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BigStreet

BigStreet

Info

BigStreet....

Onbeperkt en avondvullend genieten voor € 27,50

Geschiedenis

Een stukje New York
in het centrum van Cuijk
Voor ieder wat wils bij bigstreet steakhouse

Een stukje New York
in het centrum van Cuijk
Voor ieder wat wils bij Bigstreet steakhouse

In ons restaurant waant u zich in een andere wereld.
in onze foodtruck kunt u onze bigchefs zien koken

Onze kaart bestaat uit een combinatie van streetfood en klassieke steakhouse gerechten

Onze kracht zit hem in onze :
Steaks, Gastroburgers en our famous ribs

Proef, ervaar, beleef BigStreet!

Adres: grotestraat 10, 5431 DK Cuijk
Telefoonnummer: 0485750612
ln.kjiucteertsgib@ofni
Stad: Cuijk
Route: grotestraat 10
Postcode: 5431 DK


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: bigstreet cuijk, horizon cuijk, restaurant cuijk, julians cuijk, smaak cuijk, smaak cuijk menukaart, gewoon lekker cuijk, eten cuijk
Recensies
Heerlijk gegeten vandaag bij Big Street Steakhouse. Goeie service, echte waar voor je geld. Sfeer en aankkeding van de zaak is ook on point.
Een hamburger besteld om af te halen... Eenmaal thuis, halverwege mijn burger, had ik 2 stokjes in mijn mond. Ik schrok me rot. Er was schijnbaar een satéprikker in mijn burger gestoken. Deze prikker was bij het begin echter niet te zien, levensgevaarlijk! Ik werd van te voren namelijk niet gewaarschuwd voor deze prikker. Toen ik bij het restaurant terug kwam en mijn verhaal deed, werd mij verteld dat de prikker normaal gesprokken vanaf bovenaf door de doos heen werd geprikt zodat de burger niet door de doos zou schuiven. In mijn geval was de bovenkant van de prikker afgebroken zodat hij in de doos paste. De mevrouw achter de kassa vroeg me eerst of ik een nieuwe burger wilde. Eerlijk gezegd had ik na deze actie geen honger meer. Mevrouw stelde toen voor dat ik de volgende keer als ik kwam eten om een gratis mandje nacho's kon vragen. Dit is toch niet in verhouding met elkaar?! Nadat ik mevrouw nogmaals benadrukte dat ik me rot was geschrokken en dit alles heel anders had kunnen aflopen, vroeg ze me wat mijn voorstel dan was. Ik stelde voor mijn geld terug te krijgen. Ze was het er duidelijk niet mee eens maar maakte de kassa open. Ik kreeg maar liefst 5 euro terug voor een mandje nacho's vragen ze 4 euro in dit restaurant. Ik vind het echt schandalig! Zo ga je toch niet met je klant om die had kunnen stikken door een fout van het keukenpersoneel? De excuses die aangeboden werden, waren ook eerder geïrriteerd dan dat er oprecht met mijn nare ervaring werd meegeleefd.
Heerlijk! Wat een fijne ervaring. Enige minpunt voor ons was: het vlees is erg zout. De volgende keer vragen we of daar wellicht iets aan gedaan kan worden. Verder formidabel gegrild vlees en ruim opgezet. Voor iedereen een aanrader!
Lekker gegeten! Leuke interieur en vriendelijke personeel. De oreo parfait is een echte aanrader!!
Big Street is niet meer de Big Street van toen ze net open waren. Kwaliteit van het eten is achteruit gegaan ze hadden ooit de beste ribs, nu zijn het droge ribs met veel slechte kwaliteit vlees erop. De gerechten vielen voor iedereen aan de tafel wat tegen, ook de door de eigenaar veelgeprezen dry aged biefstuk. Formule werk zonder de "wauw wat lekker" van de afgelopen 5x dat we er zijn geweest,laatste keer hiervoor was 1 jaar terug. De menukaart is blijkbaar recent aangepast, het is nu meer het idee om 'tussengerechten' te bestellen. In onze beleving moet je nu 2 gerechten bestellen en betalen totaal 20 euro als hoofdgerecht, waar je voorheen aan één echt hoofdgerecht genoeg had minder dan 20 euro. De bediening had het blijkbaar erg zwaar want meerdere tafels om ons heen werden veeeeeel te laat geholpen. Al met al denk ik niet dat we snel weer gaan, zeker niet met nu veel betere alternatieven in dezelfde straat.
Bij binnenkomst werd ik mooi verwelkomd door een hele mooie sfeer in het restaurant. Het personeel begroette mij erg vriendelijk en ondanks dat ik iets eerder was dan mijn reservering, hebben ze mij toch nog netjes van een tafel kunnen voorzien. We werden heel vriendelijk geholpen door de serveersters, die zagen er ook netjes en verzorgd uit. Het eten was echt heel erg lekker, wij hadden 1x de signature sparribs en 1x de Nachos kipburger. Dit zijn echte aanraders. En de prijs kwaliteitsverhouding was ook heel erg goed. Dit restaurant is echt een aanrader!
Voor een lekker stukje vlees is dit een goede plek.
De service laat zwaar te wensen over. als je vraagt om een medium/rare bavette en het naar mijn beleving te doorbakken is dan krijg je het teruggestuurde bord terug met de mededeling dat de chef vindt dat het goed is. En daar mag je het mee doen. Geen excuus of iets helemaal niets. Ik had net 800km gereden en honger. Dus het teruggekregen eten maar opgegeten. Het was niet slecht van smaak, maar gewoon te ver door gebakken. Nadat ik de rekening gevraagd had, toch even medegedeeld dat ik de manier waarop de “klacht” afgehandeld wordt niet de manier is van omgang met je BETALENDE KLANTEN. Hierop kreeg ik de mededeling dat ze geen klanten hebben maar gasten. Dit was het product waar de chef achter staat en daar mag de KLANT het mee doen. En wederom geen excuus. In mijn/onze optiek is dit niet de manier om met je KLANDIZIE om te gaan. Het lijkt mij dat je probeert je BETALENDE KLANTEN en niet op bezoek komende gasten naar tevredenheid te bedienen. Als mijn personeel op deze manier met een BETALENDE KLANT omgaat dan vliegt hij of zij er meteen uit.
Vandaag streetfood bij big street gegeten. Ronduit slecht! Producten komen uit de vriezer en zijn taai en droog. Deels zijn de gerechten niet op voorraad. Zo kreeg ik broodje met een bbq worstje ipv de bestelde hotdog. Omdat die op waren... na 3 tapas gerechten hebben we het opgegeven. Bij het betalen wilden we graag de kok spreken, maar die kwam niet en liet een jong meisje uit de bediening het opknappen. Wel gaf hij tegen haar aan dat het hem speet dat er veel dingen op waren en dat hij get altijd lastig vond hoe lang kabeljauw gebakken moest worden. Vandaar dat hij waarschijnlijk gortdroog was. Kortom je betaald 27,50 pp voor een kaart waarvan de helft er niet is en bereid door een kok die zelf aangeeft het allemaal wel heel erg moeilijk te vinden...
Wat een goed eten en wat een gezellige tent! Gisteren met 4 vrienden gaan eten en we hadden 3 verschillende hoofd- en nagerechten. Alles was prima en goed bereid. De spareribs zijn helemaal een aanrader! Ook serveren ze heerlijke cocktails. Ga graag nog een keer terug, ook al moet ik er een uur voor rijden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid